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Browsing by Author Graciani Constante, Enrique

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess807.pdf.jpg30-Aug-1997Bibliographical summary on high performance liquid chromatography of lipids: IV 1985-1994Graciani Constante, Enrique ; Janer del Valle, Mª L.; Maestro Durán, R.artículo
openAccessElaidizacion.pdf.jpg30-Jun-2003Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestiblesLeón Camacho, Manuel  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Graciani Constante, Enrique artículo
openAccess561.pdf.jpg30-Mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel ; Narváez Rivas, Mónica ; Vicario, Isabel M. ; Graciani Constante, Enrique ; León Camacho, Manuel  artículo
openAccessTermodinamicas_98.pdf.jpgApr-1998Estudio teórico de algunas propiedades termodinámicas de los ácidos grasos obtenidos como destilados en la desodorización de aceites comestiblesPrieto González, María Manuela; Bada Gancedo, Juan Carlos ; Lombardía Prendes, María Isabel; Graciani Constante, Enrique artículo
openAccessDeodorization.pdf.jpg30-Sep-2004Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gasLeón Camacho, Manuel  ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique artículo
openAccess2324000_B1.pdf.jpg14-May-2010Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificioLeón Camacho, Manuel  ; Viera Alcaide, Isabel ; Graciani Constante, Enrique patente
openAccess541.pdf.jpg30-Nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel ; Vicario, Isabel M. ; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique ; León Camacho, Manuel  artículo
openAccess621.pdf.jpg30-Dec-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel  ; Bada Gancedo, Juan Carlos ; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique artículo
openAccess994.pdf.jpg30-Jun-1994Physical refining of edible oils using nitrogen as stripping gas. Process optimizationGraciani Constante, Enrique ; Bada Gancedo, Juan Carlos ; Rodríguez Berbel, F.; Ruiz Méndez, Mª Victoria  artículo
openAccessES2272181B1.pdf.jpg1-Apr-2008Procedimiento de eliminación de los alcoholes grasos productores de ceras acoplado a desodorización neutralizante en la refinación física de los aceites comestiblesBada Gancedo, Juan Carlos ; Graciani Constante, Enrique ; Prieto González, María Manuelapatente