English   español  

Browsing by Author González-Lázaro, Miriam

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type agingMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-Apr-2017Characterization and winemaking application of a novel pectin-degrading enzyme complex from Aspergillus sojae ATCC 20235Fratebianchi, D.; González-Lázaro, Miriam; Tenorio, Carmen ; Cavalitto, S. F.; Ruiz-Larrea, Fernanda artículo
openAccessJun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-Jul-2017Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez Magariño, Silviapóster de congreso
openAccessEffect_fining.pdf.jpg29-Mar-2017Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red winesMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Jun-2016Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from TempranilloRuiz, A.; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Aug-2019Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parametersGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Palacios-García, A.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.artículo
openAccessJun-2015Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólicaHernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
openAccessDialnet-EstudioDeDiferentesMetodosDeVinificacionParaElabor-282359.pdf.jpg29-May-2020Estudio de diferentes métodos de vinificación para elaborar vinos espumosos tintos de calidadGonzález-Lázaro, Miriamtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2020Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape varietyPérez Magariño, Silvia; Bueno, Mónica ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén ; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida póster de congreso
openAccessURI 10261_147582.pdf.jpgJun-2015Inhibición por la nisina del crecimiento de las bacterias lácticas y la formación de biofilms en el contexto enológicoFernández-Pérez, Rocío ; González-Lázaro, Miriam; Zarazaga, Myriam; Torres, Carmen; Tenorio, Carmen ; Ruiz-Larrea, Fernanda comunicación de congreso
openAccessposterURI10261_147745.pdf.jpgMay-2014Molecular identification and characterization of the indigenous Saccharomyces cerevisiae GL15 strain responsible of traditional plum juice fermentationsGonzález-Lázaro, Miriam; Voget, Claudio; Fernández-Pérez, Rocío ; Fernández, Mariana; Mengucci, Florencia; Brea , Aldana; Tenorio, Carmen ; Ruiz-Larrea, Fernanda póster de congreso
openAccessposter URI 10261_147720.pdf.jpgOct-2013Nitrogen metabolic profile of Lactococcus lactis subsp. cremoris strains under stress conditionsFernández-Pérez, Rocío ; Díez, Lorena ; González-Lázaro, Miriam; Zarazaga, Myriam; Torres, Carmen; Tenorio, Carmen ; Kuipers, O. P.; Ruiz-Larrea, Fernanda póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nitrogen metabolic profile of Lactococcus lactis subsp. cremoris strains under stress conditionsFernández-Pérez, Rocío ; Díez, Lorena ; González-Lázaro, Miriam; Zarazaga, Myriam; Torres, Carmen; Tenorio, Carmen ; Kuipers, O. P.; Ruiz-Larrea, Fernanda capítulo de libro
openAccessposterURI10261_146919.pdf.jpgJun-2013Resistencia al etanol de bacterias lácticas enológicas; formación de biofilm y acción antimicrobiana de la nisinaFernández-Pérez, Rocío ; González-Lázaro, Miriam; Reda, Mohamed; Tenorio, Carmen ; Ruiz-Larrea, Fernanda póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red winesGonzález-Lázaro, Miriam; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso