English   español  

Browsing by Author González-Arenzana, L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 68  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-Jul-2015Advances in the knowledge of lactic acid bacteria and management of wine associated microbiota using emerging technologiesGonzález-Arenzana, L. tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; López Alfaro, Isabel póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; Escribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; Olarte, C.; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2019Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrelsGonzález-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Gutiérrez, A. R. ; López, Noelia; Santamaría, P. ; López Martín, Rosa artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier; López-Giral, N.; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío; Garijo, P. ; López-Alfaro, I.; López, Rosa  ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Dynamics of Indigenous Lactic Acid Bacteria Populations in Wine Fermentations from La Rioja (Spain) During Three VintagesGonzález-Arenzana, L. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Tenorio, Carmen ; López-Alfaro, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2013Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methodsGonzález-Arenzana, L. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain)González-Arenzana, L. ; Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Tenorio, Carmen ; López-Alfaro, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; López, Noelia; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2013Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesGarde-Cerdán, Teresa ; González-Arenzana, L. ; López, Noelia; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Nov-2017Effect of Ethepon application on grape ripening and wine quality during two yearsSantamaría, P. ; Portu, Javier; López Alfaro, Isabel ; González-Arenzana, L. ; Gutiérrez, A. R. ; López Martín, Rosa póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2018Effect of kaolin silver complex on the control of populations of Brettanomyces and acetic acid bacteria in wineIzquierdo-Cañas, P.M.; López Martín, Rosa ; García-Romero, Emilia ; González-Arenzana, L. ; Mínguez-Sanz, S.; Chatonnet, P.; Palacios-García, A.; Puig-Pujol, Annaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Effect of methyl jasmonate foliar application to vineyard on grape amino acid contentPortu, Javier; Santamaría, P. ; González-Arenzana, L. ; Jofré, Viviana; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Garde-Cerdán, Teresa póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar application on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. ; Portu, Javier; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; López Alfaro, Isabel ; Gutiérrez, A. R. póster de congreso
openAccessEffect_atmospheric.pdf.jpg5-Aug-2019Effect of the atmospheric pressure cold plasma treatment on Tempranillo Red wine quality in batch and flow systemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel ; Múgica-Vidal, Rodolfo; López, Rosa ; Escribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. artículo