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Navegación por Autor González Tomás, Luis

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openAccessNatillas.pdf.jpg15-sep-2004Caracterización reológica de sistemas modelos de natillasVélez Ruiz, Jorge; González Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessPosterIntradfood2005.pdf.jpgoct-2005Consumer perception of vanilla dairy desserts flavour by Repertory Grid Method and Generalized Procrustes AnalysisGonzález Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessPoster Ibereo04.pdf.jpg9-sep-2004Effect of milk fat content on the flour behaviour of custard dessertsTárrega, Amparo ; González Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessPoster COST-Dijon.pdf.jpgabr-2005Functional role of starch and kappa-carrageenan on the rheology and flavour of a custard dessert (COST 921 recipe)González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación
openAccessPoster Barcelona.pdf.jpg17-may-2004Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainillaTárrega, Amparo ; González Tomás, Luis; Costell, Elvira Presentación
openAccessInulina.pdf.jpg15-sep-2004Influencia de la Inulina en la viscoelasticidad y en la textura de natillas de vainillaGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación
closedAccesssep-2009Inulin-enriched dairy desserts: Physicochemical and sensory aspectsGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara ; Costell, Elvira Artículo
openAccessPangborn.Poster.pdf.jpgago-2004Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profileGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo ; Costell, Elvira Presentación