English   español  

Browsing by Author Garijo, P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2013Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one yearOcon, A. R. E. ; Garijo, P. ; Sanz, Susana; Olarte, C.; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; Escribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; Olarte, C.; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2013Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineriesOcon, A. R. E. ; Garijo, P. ; Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Olarte, C.; Gutiérrez, A. R. ; Sanz, Susanaartículo
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío; Garijo, P. ; López-Alfaro, I.; López, Rosa  ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar application on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. ; Portu, Javier; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; López Alfaro, Isabel ; Gutiérrez, A. R. póster de congreso
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-Apr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Garijo, P. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Elaboración de vinos tintos más saludablesLópez Martín, Rosa ; Garde-Cerdán, Teresa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contentsLópez Martín, Rosa ; Tenorio, Carmen ; Gutiérrez, A. R. ; Garde-Cerdán, Teresa ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López-Alfaro, I.; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-Nov-2013Estudio del aire como vía de diseminación de microorganismos enológicosGarijo, P. tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Ethephon application to grapevines. Effect on grape ripening and wine qualitySantamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; Hoyos, José María de; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; Garijo, P. ; Baroja Hernández, Elisa ; Portu, Javier; González-Arenzana, L. ; López Martín, Rosa póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2018Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemakingEscribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Garijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccess2009Evaluation of Lysozyme to Control Vinification Process and Histamine Production in Rioja WinesLópez Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. ; Tenorio, Carmen ; Garijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Martín, Rosa artículo
openAccessJun-2015Factores implicados en la alteración de los vinos tintos por levaduras BrettanomycesGarijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; Olarte, C.; Sanz, Susanapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2017Genetic and phenotypic intraspecific variability of non-Saccharomyces yeasts populations from La Rioja winegrowing region (Spain)González-Arenzana, L. ; Garijo, P. ; Berlanas, Carmen; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-Jun-2017Impacto de la aplicación foliar de nitrógeno en la comunidad de bacterias lácticas de mostos y vinosGonzález-Arenzana, L. ; Escribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Garijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Inactivation of Brettanomyces bruxellensis by High Hydrostatic Pressure technologyGonzález-Arenzana, L. ; Sevenich, Robert; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Rauh, Cornelia; Gutiérrez, A. R. ; Garde-Cerdán, Teresa ; Portu, Javier; Garijo, P. ; Knorr, Dietrich; López Alfaro, Isabel póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Influence of ageing conditions on wine spoilage by Brettanomyces yeastGutiérrez, A. R. ; Rubio Bretón, María Pilar ; Garijo, P. ; Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Martínez García, Juana póster de congreso