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Navegación por Autor Garde-Cerdán, Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019A review of the use of biostimulants in the vineyard for improved grape and wine quality: effects on prevention of grapevine diseasesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Romanazzi, Gianfranco; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessnov-2020Advancement in analytical techniques for the extraction of grape and wine volatile compoundsMarín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2016Alternativas al anhídrido sulfuroso en la elaboración de vinos. Antioxidantes de naturaleza fenólica procedentes de subproductos de la industria oleícola y enológicaCantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno Rojas, José Manuel; Diago, Maria P. CSIC ORCID; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctorcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Amino acid composition of grape juice and wine: Principal factors that determine its content and contribution to the human dietGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerko; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Amino acid content in Tempranillo must from three soil typesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Martínez-Vidaurre, J. M. CSICpóster de congreso
openAccessAmino_acids.pdf.jpg13-dic-2019Amino acids content in Tempranillo must from three soil types over four vintagesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; García-Escudero, E. CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ago-2019Anthocyanin composition of grapes from three different soil types in cv. Tempranillo A.O.C. Rioja vineyardsPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-dic-2020Aplicación de nanoelicitores en el viñedo: Efecto en la maduración de la uvaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-dic-2013Aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje (PEAV) para extraer compuestos aromáticos y fenólicos de los hollejos de uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessAplicacion_foliar.pdf.jpg22-may-2017Aplicación foliar de compuestos nitrogenados y elicitores como herramienta para mejorar la calidad aromática de los vinosGonzález-Santamaría, Rosario CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessnitrogenada_uva.pdf.jpg2-feb-2021Aplicación foliar de urea en el viñedo: Efecto de la dosis y del momento en la composición nitrogenada de la uvaMurillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSICpóster de congreso
openAccessfermentation-07-00031-v2.pdf.jpg25-feb-2021Application of autochthonous yeast saccharomyces cerevisiae xg3 in treixadura wines from d.O. ribeiro (nw spain): Effect on wine aromaBlanco Camba, Pilar; Vázquez-Alén, María; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
openAccessbeverages-08-00056-v3.pdf.jpg13-sep-2022Application of Elicitors, as Conventional and Nano Forms, in Viticulture: Effects on Phenolic, Aromatic and Nitrogen Composition of Tempranillo WinesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Parra-Torrejón, Belén; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Application of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate + Urea in Tempranillo Vines: Influence on Grape Phenolic CompoundsGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessJ Sci Food Agric - 2023 - Marín‐San Román - Application of near‐infrared spectroscopy for the estimation of volatile.pdf.jpgoct-2023Application of near-infrared spectroscopy for the estimation of volatile compounds in Tempranillo Blanco grape berries during ripeningMarín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Fernández-Novales, Juan CSIC; Cebrián-Tarancón, Cristina; Sánchez-Gómez, Rosario; Diago, Maria P. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2019Assessment of amino acids and total soluble solids in intact grape berries using contactless Vis and NIR spectroscopy during ripeningFernández-Novales, Juan CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Tardáguila, Javier CSIC ORCID; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDpóster de congreso
accesoRestringido.pdf.jpg28-may-2019Biomimetic calcium phosphate nanoparticles as promising nanocarriers for sustainable agriculturaRamírez-Rodríguez, Gloria B.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Miguel Rojas, C. de; Carmona, Francisco J.; Sasso, G. dal; Pérez-de-Luque, A.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Guagliardi, Antonella; Masciocchi, Norberto; Delgado-López, José M.póster de congreso