English   español  

Browsing by Author Garde-Cerdán, Teresa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 135  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2019A review of the use of biostimulants in the vineyard for improved grape and wine quality: effects on prevention of grapevine diseasesGutiérrez-Gamboa, Gastón; Romanazzi, G.; Garde-Cerdán, Teresa ; Pérez-Álvarez, Eva Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2016Alternativas al anhídrido sulfuroso en la elaboración de vinos. Antioxidantes de naturaleza fenólica procedentes de subproductos de la industria oleícola y enológicaCantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno Rojas, José Manuel; Diago, Maria P. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctorcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Amino acid composition of grape juice and wine: Principal factors that determine its content and contribution to the human dietGutiérrez-Gamboa, Gastón; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno-Simunovic, Yerko; Pérez-Álvarez, Eva Pilarcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Amino acid content in Tempranillo must from three soil typesPérez-Álvarez, Eva Pilar; Garde-Cerdán, Teresa ; García-Escudero, E. ; Martínez-Vidaurre, J. M. póster de congreso
openAccessAmino_acids.pdf.jpg13-Dec-2019Amino acids content in Tempranillo must from three soil types over four vintagesPérez-Álvarez, Eva Pilar; Martínez-Vidaurre, J. M. ; García-Escudero, E. ; Garde-Cerdán, Teresa artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Aug-2019Anthocyanin composition of grapes from three different soil types in cv. Tempranillo A.O.C. Rioja vineyardsPérez-Álvarez, Eva Pilar; Martínez-Vidaurre, J. M. ; Garde-Cerdán, Teresa artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Dec-2013Aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje (PEAV) para extraer compuestos aromáticos y fenólicos de los hollejos de uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa comunicación de congreso
openAccessAplicacion_foliar.pdf.jpg22-May-2017Aplicación foliar de compuestos nitrogenados y elicitores como herramienta para mejorar la calidad aromática de los vinosGonzález-Santamaría, Rosario; Portu, Javier; Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Moreno-Simunovic, Yerko; Garde-Cerdán, Teresa póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jul-2019Assessment of amino acids and total soluble solids in intact grape berries using contactless Vis and NIR spectroscopy during ripeningFernández-Novales, Juan; Garde-Cerdán, Teresa ; Tardáguila, Javier ; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Pérez-Álvarez, Eva Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; López Alfaro, Isabel póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2018Bioprotection as a tool to free additives winemaking: Effect on sensorial, anthocyanic and aromatic profile of young red winesRubio Bretón, María Pilar ; Gonzalo-Diago, A. ; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa ; Pérez-Álvarez, Eva Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-Apr-2018Carignan phenolic composition in wines from ten sites of the Maule Valley (Chile): Location and rootstock implicationsGutiérrez-Gamboa, Gastón; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Carrasco-Quiroz, Marioli; Garde-Cerdán, Teresa ; Martínez-Gil, A. M.; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Aug-2015Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and ureaPortu, Javier; López Alfaro, Isabel ; Gómez-Alonso, S.; López Martín, Rosa ; Garde-Cerdán, Teresa artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-Jan-2019Changes on grape volatile composition through elicitation with methyl jasmonate, chitosan, and a yeast extract in Tempranillo (Vitis vinifera L.) grapevinesGutiérrez-Gamboa, Gastón; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Rubio Bretón, María Pilar ; Garde-Cerdán, Teresa artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2018Characterization of grape phenolic compounds of 'Carignan' grapevines grafted onto 'País' rootstock from Maule Valley (Chile): Implications of climate and soil conditionsGutiérrez-Gamboa, Gastón; Carrasco-Quiroz, Marioli; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Díaz-Gálvez, Irina; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2018Characterization of phenolic composition in Carignan noir grapes (Vitis vinifera L.) from six wine-growing sites in Maule Valley, ChileMartínez-Gil, A. M.; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Garde-Cerdán, Teresa ; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2016Characterization of phenolic compounds in Carignan grapes (Vitisvinifera L) from six sites in Maule Valley, ChileMoreno-Simunovic, Yerko; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Martínez-Gil, A. M.; Garde-Cerdán, Teresa ; Portu, Javiercomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Chemometric classification of Malbec wines from Mendoza (Argentina) according to aroma profileJofré, Viviana; Assof, Mariela; Fanzone, Martin; Garde-Cerdán, Teresa póster de congreso