English   español  

Navegación por Autor García-Viguera, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 53  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess27-may-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Póster
closedAccessnov-2010Acylated anthocyanins in broccoli sproutsMoreno, Diego A. ; Pérez-Balibrea, Santiago ; Ferreres, Federico ; Gil-Izquierdo, Ángel ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess4-may-2001Analysis of phenolic compounds in Spanish Albrariño and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatographyAndrade, Paula B.; Oliveira, M. Beatriz; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.; Ferreres, Federico ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess12-abr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina  ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013AnthocyaninsPascual-Teresa, Sonia de ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; García-Viguera, Cristina Capítulo de libro
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel  ; Domínguez-Perles, Raúl ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessene-2006Are Root Hydraulic Conductivity Responses to Salinity Controlled by Aquaporins in Broccoli Plants?López-Berenguer, Carmen ; García-Viguera, Cristina ; Carvajal, Micaela Artículo
closedAccess13-nov-2008Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant BeverageGarcía-Viguera, Cristina ; Moreno, Diego A. ; González-Molina, Elena Artículo
closedAccess23-abr-2008Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponicsMoreno, Diego A. ; López-Berenguer, Carmen ; Martínez-Ballesta, M. Carmen ; Carvajal, Micaela ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccessjul-2008Betalains in the era of global agri-food science, technology and nutritional healthMoreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Gil, José I.; Gil-Izquierdo, Ángel Artículo
closedAccess14-may-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando ; García-Viguera, Cristina ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
closedAccessago-2006Chemical and biological characterisation of nutraceutical compounds of broccoliMoreno, Diego A. ; Carvajal, Micaela ; López-Berenguer, Carmen ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess1-may-2009Comparison of ‘Verna’ lemon juice quality for new ingredients and food productsGarcía-Viguera, Cristina ; Moreno, Diego A. ; González-Molina, Elena Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Comprehensive two-dimensional gas chromatography with capillary flow modulation to separate FAME isomersManzano, Pilar; García-Viguera, Cristina ; Bernal, José Luis; Bernal, José Artículo
openAccessFrancisco_Cooking_methods...pdf.jpgjun-2010Cooking methods of Brassica rapa affect the preservation of glucosinolates, phenolics and vitamin CFrancisco Candeira, Marta ; Velasco Pazos, Pablo ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina ; Cartea González, María Elena Artículo
closedAccessmay-2003Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivarsVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess14-sep-2000Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table GrapesCantos Villar, Emma; García-Viguera, Cristina ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
closedAccess2007Effects of Microwave Cooking Conditions on Bioactive Compounds Present in Broccoli InflorescencesLópez-Berenguer, Carmen ; Carvajal, Micaela ; Moreno, Diego A. ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess10-feb-2007Effects of Stir-Fry Cooking with Different Edible Oils on the Phytochemical Composition of BroccoliMoreno, Diego A. ; López-Berenguer, Carmen ; García-Viguera, Cristina Artículo
openAccessElicitation_Baenas.pdf.jpg1-nov-2014Elicitation: A tool for enriching the bioactive composition of foodsBaenas, Nieves ; García-Viguera, Cristina ; Moreno, Diego A. Artículo