English   español  

Browsing by Author García-Soto, Bibiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessComparative_study_lipid_2017.pdf.jpg2017A comparative study of lipid composition of an undervalued crustacean (Munida spp.) captured in winter and summerGarcía-Soto, Bibiana; Trigo, Marcos ; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessAplicación_hielo_liquido.pdf.jpg2015Aplicación de hielo incluyendo conservantes naturales para la mejora de la calidad de especies marinas refrigeradasMiranda, José M.; García-Soto, Bibiana; Quitral, Vilma; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccess2012Effect of a natural organic acid-icing system on the microbiological quality of commercially relevant chilled fish speciesSanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Fuertes-Gamundi, José R. ; Aubourg, Santiago P. ; Barros-Velázquez, J. artículo
openAccessAubourg2.pdf.jpg25-May-2011Effect of a two-step natural organic acid-treatment on microbial activity and lipid damage during blue whiting (Micromesistius poutassou) chillingSanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Barros-Velázquez, J. ; Fuertes-Gamundi, José R. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessEffect_biodegradable_film2015.pdf.jpg2015Effect of biodegradable film (lyophilised alga Fucus spiralis and sorbic acid) on quality properties of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Rodríguez-Bernaldo, Ana; Sendón, Raquel; Rodríguez-Martínez, Ana V.; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessAubourg_Emploi_glace.pdf.jpg2015Emploi de glace portant des acides organiques naturels pendant l’entreposage de poisson à bordAubourg, Santiago P. ; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. comunicación de congreso
openAccessTESIS_Bibiana_GS.pdf.jpg2015Evaluación de metodologías avanzadas de conservación de especies marinas capturadas por la flota gallega de caladeros comunitariosGarcía-Soto, Bibianatesis doctoral
openAccessExtension_shelf_life_2013.pdf.jpg2013Extension of the shelf life of chilled hake (Merluccius merluccius) by a novel icing medium containing natural organic acidsGarcía-Soto, Bibiana; Aubourg, Santiago P. ; Calo-Mata, Pilar ; Barros-Velázquez, J. artículo
openAccessChilled_megrim_Aubourg.pdf.jpg2013Inhibition of quality loss in chilled megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) by employing citric and lactic acid icingGarcía-Soto, Bibiana; Böhme, K.; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessInhibition microbial.pdf.jpg2011Inhibition of the microbial growth in hake, megrim and angler by storage in an icing system with preservative organic acidsSanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Barros-Velázquez, J. ; Fuertes-Gamundi, José R. ; Aubourg, Santiago P. póster de congreso
openAccessposter_Potentiel_species_munida.pdf.jpg2015Potentiel des espèces Munida comme produits frais et congelésAubourg, Santiago P. ; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. póster de congreso
openAccessAubourg.pdf.jpg2011Preservative effect of an organic acid-icing system on chilled fish lipidsGarcía-Soto, Bibiana; Sanjuás, Minia; Barros-Velázquez, J. ; Fuertes-Gamundi, José R. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessQuality_enhancement_abundant.pdf.jpg2015Quality enhancement of the abundant under-valued crustacean, lobster krill (Munida spp.), during its chilled storageGarcía-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccess2014Use of citric and lactic acids in ice to enhance quality of two fish species during on-board chilled storageGarcía-Soto, Bibiana; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo