Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2014 | Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberry | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V. | artículo |
openAccess | | 2012 | Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresas | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V. | póster de congreso |
openAccess |  | Nov-2012 | Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutas | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Jan-2021 | Assessment of avocado textural changes during ripening by using contactless air-coupled ultrasound | Fariñas, María Dolores; Sánchez-Torres, Eduardo A.; Sánchez-Jiménez, Virginia; Díaz, Ricardo; Benedito, José; García-Pérez, José V. | artículo |
openAccess |  | 16-Sep-2022 | Assessment of Textural Properties of Puffed Corn Cakes during Storage at Different Relative Humidity | Sánchez-Jiménez, Virginia; Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Rincón, Marta; Benedito, José; García-Pérez, José V. | artículo |
openAccess |  | 2020 | Effects of Ultrasound-Assisted Extraction and Solvent on the Phenolic Profile, Bacterial Growth, and Anti-Inflammatory/Antioxidant Activities of Mediterranean Olive and Fig Leaves Extracts | Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Žugčić, Tihana; Abdelkebir, Radhia; García-Pérez, José V.; Jambrak, Anet Režek; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Granato, Daniel; Barba, Francisco J. | artículo |
openAccess |  | 9-Sep-2019 | Ethnopharmacology, phytochemistry and biological activity of Erodium species: A review | Munekata, Paulo E. S.; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Saraiva, Jorge A.; Lopes, Rita P.; Barba, Francisco J.; do Prado Silva, Leonardo; Sant'Ana, Anderson S.; Movilla Fierro, Elena; Lorenzo, José M. | artículo de revisión |
closedAccess |  | 2014 | Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convection | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | May-2015 | Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydration | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2015 | Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydration | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Dec-2007 | Influence of process variables on hot air drying assisted by power ultrasound | García-Pérez, José V.; Cárcel, Juan A.; Benedito Fort, José J.; Riera, Enrique; Mulet Pons, Antonio | comunicación de congreso |
openAccess |  | Oct-2023 | Monitoring physicochemical modifications in beef steaks during dry salting using contact and non-contact ultrasonic techniques | Fariñas, María Dolores; Sánchez-Jiménez, Virginia; Benedito, José; García-Pérez, José V. | artículo |
openAccess |  | 2023 | Non-invasive monitoring of potato drying by means of air-coupled ultrasound | Sánchez-Jiménez, Virginia; Collazos-Escobar, Gentil A.; González-Mohino, Alberrto; Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Benedito, José; García-Pérez, José V. | artículo |
closedAccess |  | Apr-2007 | Rapid evaluation of frying oil degradation using ultrasonic technology | Benedito, J.; García-Pérez, José V.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Mulet, Antonio | artículo |
openAccess |  | 7-Jul-2022 | Sistema y método no invasivo de medida de un atributo de textura de un producto derivado de cereales mediante ultrasonidos, y método de control en un proceso de fabricación en continuo mediante el uso de dicho sistema | Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Camacho Sosa-Días, Jorge; Martín Ginel, Alba; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Peña Cervero, Ramón; Sánchez-Jiménez, Virginia; Fariñas, María Dolores; Hera, Esther de la; Rincón, Marta; Villagrán, José de Jesús | solicitud de patente |
openAccess |  | 30-Jun-2022 | Sistema y método no invasivo de medida de un atributo de textura de un producto derivado de cereales mediante ultrasonidos, y método de control en un proceso de fabricación en continuo mediante el uso de dicho sistema | Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Camacho Sosa-Días, Jorge; Martín Ginel, Alba; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Peña Cervero, Ramón; Sánchez-Jiménez, Virginia; Fariñas, María Dolores; Hera, Esther de la; Rincón, Marta; Villagrán, José de Jesús | solicitud de patente |
closedAccess |  | 2021 | The use of ultrasound for drying, degassing and defoaming of foods | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Riera, Enrique; García-Pérez, José V. | capítulo de libro |
openAccess |  | 2020 | Ultrasonically-Assisted and Conventional Extraction from Erodium Glaucophyllum Roots Using Ethanol:Water Mixtures: Phenolic Characterization, Antioxidant, and Anti-Inflammatory Activities | Barba, Francisco J.; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Abdelkebir, Radhia; Bäuerl, Christine CSIC ORCID; Pérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID ; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V. | artículo |
openAccess |  | May-2021 | Use of air-coupled ultrasound for the non-invasive characterization of the textural properties of pork burger patties | Fariñas, María Dolores; Contreras, Marina; Sánchez-Jiménez, Virginia; Benedito, José; García-Pérez, José V. | artículo |