English   español  

Navegación por Autor García-Pérez, José V.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 21  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.artículo
openAccess2012Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresasGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.póster de congreso
openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgnov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2021_avocado_preproofs.pdf.jpgene-2021Assessment of avocado textural changes during ripening by using contactless air-coupled ultrasoundFariñas, María Dolores CSIC ORCID; Sánchez-Torres, Eduardo A.; Sánchez-Jiménez, Virginia; Díaz, Ricardo; Benedito, José; García-Pérez, José V.artículo
openAccessTextural_properties_puffed_corn_cakes.pdf.jpg16-sep-2022Assessment of Textural Properties of Puffed Corn Cakes during Storage at Different Relative HumiditySánchez-Jiménez, Virginia; Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Rincón, Marta; Benedito, José; García-Pérez, José V.artículo
openAccessES2938090A1.pdf.jpg4-abr-2023Dispositivo y procedimiento para la detección no invasiva de cuerpos extraños en alimentos sólidos o semisólidos con ultrasonidosCollazos-Escobar, Gentil A.; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Prats Montalbán, José Manuel; Bon Corbín, José; Cárcel Carrión, Juan Andrés; Peña Cerveró, Ramón; Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; Fernandez-Caballero Fariñas, María Doloressolicitud de patente
openAccessEffects_Alcantara_Art2020.pdf.jpg2020Effects of Ultrasound-Assisted Extraction and Solvent on the Phenolic Profile, Bacterial Growth, and Anti-Inflammatory/Antioxidant Activities of Mediterranean Olive and Fig Leaves ExtractsAlcántara, Cristina CSIC ORCID; Žugčić, Tihana; Abdelkebir, Radhia; García-Pérez, José V.; Jambrak, Anet Režek; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Granato, Daniel; Barba, Francisco J. CSIC ORCIDartículo
openAccessFOODRES2019-Munekata.pdf.jpg9-sep-2019Ethnopharmacology, phytochemistry and biological activity of Erodium species: A reviewMunekata, Paulo E. S.; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Saraiva, Jorge A.; Lopes, Rita P.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; do Prado Silva, Leonardo; Sant'Ana, Anderson S.; Movilla Fierro, Elena; Lorenzo, José M.artículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessVillamiel et al Int Congress Ultrasonics Metz 2015.pdf.jpgmay-2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessult-09-005.pdf.jpgdic-2007Influence of process variables on hot air drying assisted by power ultrasoundGarcía-Pérez, José V.; Cárcel, Juan A.; Benedito Fort, José J.; Riera, Enrique CSIC ORCID; Mulet Pons, Antoniocomunicación de congreso
openAccess2023_beef_preproofs.pdf.jpgoct-2023Monitoring physicochemical modifications in beef steaks during dry salting using contact and non-contact ultrasonic techniquesFariñas, María Dolores CSIC ORCID; Sánchez-Jiménez, Virginia; Benedito, José; García-Pérez, José V.artículo
openAccessNon_invasive_monitoring_of_potato_drying.pdf.jpg2023Non-invasive monitoring of potato drying by means of air-coupled ultrasoundSánchez-Jiménez, Virginia; Collazos-Escobar, Gentil A.; González-Mohino, Alberrto; Gómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Benedito, José; García-Pérez, José V.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2007Rapid evaluation of frying oil degradation using ultrasonic technologyBenedito, J.; García-Pérez, José V.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Mulet, Antonioartículo
openAccessES2916400A1_atributo_textura.pdf.jpg30-jun-2022Sistema y método no invasivo de medida de un atributo de textura de un producto derivado de cereales mediante ultrasonidos, y método de control en un proceso de fabricación en continuo mediante el uso de dicho sistemaGómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Camacho Sosa-Días, Jorge CSIC ORCID; Martín Ginel, Alba CSIC; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Peña Cerveró, Ramón; Sánchez-Jiménez, Virginia; Fariñas, María Dolores CSIC ORCID; Hera, Esther de la; Rincón, Marta; Villagrán, José de Jesússolicitud de patente
openAccessES2916400B2.pdf.jpg20-jun-2022Sistema y método no invasivo de medida de un atributo de textura de un producto derivado de cereales mediante ultrasonidos, y método de control en un proceso de fabricación en continuo mediante el uso de dicho sistemaGómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Camacho Sosa-Días, Jorge CSIC ORCID; Martín Ginel, Alba CSIC; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Peña Cerveró, Ramón; Sánchez-Jiménez, Virginia; Fariñas, María Dolores CSIC ORCID; Hera, Esther de la; Rincón, Marta; Villagrán, José de Jesúspatente
openAccessWO2022144477A1_atributo_textura.pdf.jpg7-jul-2022Sistema y método no invasivo de medida de un atributo de textura de un producto derivado de cereales mediante ultrasonidos, y método de control en un proceso de fabricación en continuo mediante el uso de dicho sistemaGómez Álvarez-Arenas, Tomás CSIC ORCID ; Camacho Sosa-Días, Jorge CSIC ORCID; Martín Ginel, Alba CSIC; Pinto, Alberto CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.; Benedito, José; Peña Cerveró, Ramón; Sánchez-Jiménez, Virginia; Fariñas, María Dolores CSIC ORCID; Hera, Esther de la; Rincón, Marta; Villagrán, José de Jesússolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021The use of ultrasound for drying, degassing and defoaming of foodsVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.capítulo de libro
openAccessUltrasonically_Barba_Art2020.pdf.jpg2020Ultrasonically-Assisted and Conventional Extraction from Erodium Glaucophyllum Roots Using Ethanol:Water Mixtures: Phenolic Characterization, Antioxidant, and Anti-Inflammatory ActivitiesBarba, Francisco J. CSIC ORCID; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Abdelkebir, Radhia; Bäuerl, Christine CSIC ORCID ; Pérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID ; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V.artículo