English   español  

Browsing by Author García Mora, Patricia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessHig-pressure_improves.pdf.jpg15-Mar-2015High-pressure improves enzymatic proteolysis and the release of peptides with angiotensin i converting enzyme inhibitory and antioxidant activities from lentil proteinsGarcía Mora, Patricia ; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Feb-2016High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean HydrolysatesGarcía Mora, Patricia ; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Zielinski, Henryk; Wiczkowski, W.; Zielinska, Danuta; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo
openAccessidentification_functional_Garcia.pdf.jpg15-Apr-2017Identification, functional gastrointestinal stability and molecular docking studies of lentil peptides with dual antioxidant and angiotensin I converting enzyme inhibitory activitiesGarcía Mora, Patricia ; Martín Martínez, María Mercedes; Bonache de Marcos, María Ángeles ; González-Muñiz, Rosario ; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-Sep-2012Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milkMartínez Villaluenga, Cristina  ; Torino, M. I.; Martín, V.; Arroyo, R.; García Mora, Patricia ; Estrella, Isabel ; Vidal-Valverde, Concepción ; Rodríguez, Juan Miguel; Frías, Juana  artículo
openAccessproduhidrolegum.pdf.jpg2016Producción de hidrolizados proteicos con propiedades antihipertensivas mediante proteólisis y altas presiones hidrostáticas a partir de leguminosasGarcía Mora, Patricia tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Producción de una bebida fermentada saludable a partir de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. ; García Mora, Patricia ; Peñas, Elena  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Amigo, Lourdes  ; Frías, Juana  comunicación de congreso
openAccess16-Apr-2014Savinase, the most suitable enzyme for releasing peptides from lentil (Lens culinaris var. Castellana) protein concentrates with multifunctional propertiesGarcía Mora, Patricia ; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2015Simultaneous release of peptides and phenolics with antioxidant, ACE-inhibitory and anti-inflammatory activities from pinto bean (Phaseolus vulgaris L. var. pinto) proteins by subtilisinsGarcía Mora, Patricia ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Zielinski, Henryk; Giménez-Bastida, J. A. ; Wiczkowski, W.; Zielinska, C.; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo