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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess | | Jul-2011 | Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA) | Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3 | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegar | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processing | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F. CSIC ORCID; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel | artículo |
closedAccess | | Mar-2009 | Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredient | García, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID; Selgas, M. Dolores | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscle | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Karl, Horst; Heras, Cristina de las CSIC; Vidaček, Sanja; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Dry fermented sausages enriched with lycopene from tomato peel | Calvo, Marta CSIC ORCID; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | artículo |
openAccess | | 2010 | Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-to-eat (RTE) elaborados con piel de tomate como fuente de licopeno | Selgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID; García, M. Luisa | artículo |
openAccess |  | Mar-2010 | Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-To-Eat (RTE) eleborados con piel de tomate como fuente de licopeno | Selgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID; García, M. Luisa | póster de congreso |
closedAccess |  | 2010 | Efecto del tratamiento de esterilización de conservas de pescado en la detección de alérgenos de Anisakis: Estudio preliminar | Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2005 | Effect of Anisakidae larvae penetration in frozen hake (Merluccius merluccius) | Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Mendizábal, Angel; Navas, A. | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2010 | Effect of canning on Anisakis simplex antigens | Olivares, Fabiola CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2003 | Effect of frozen storage of hake, sardine and mixed minces on natural actomyosin extracted in salt solutions | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudena; García, M. Luisa | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Effects of irradiation and storage on the physico-chemical and sensory properties of hamburgers enriched with lycopene | Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 29-Jan-2014 | Effect of E‑Beam Treatment on the Chemistry and on the Antioxidant Activity of Lycopene from Dry Tomato Peel and Tomato Powder | Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID; Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Erler, Katrin; Böhm, Volker; Catalano, Assunta; Simone, Rossella; Palozza, Paola | artículo |
closedAccess |  | 2019 | In vitro accessibility of lycopene added to ready-to-eat meat products | Gámez Losada, M. Carmen; Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2011 | Irradiation of ready-to-eat sausages containing lycopene | Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2011 | La piel de tomate como fuente de licopeno en productos cárnicos convencionales, listos para el consumo (RTE) y listos para cocinar (RTC). | Calvo, Marta CSIC ORCID; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | artículo |
closedAccess |  | 2011 | Obtención de productos cárnicos convencionales y RTE enriquecidos en licopeno mediante la adición de subproductos o excedentes de la industria del tomate | Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | capítulo de libro |
closedAccess |  | 1996 | Protein extracts and aggregates forming in minced cod (Gadus morhua) during frozen storage | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Torrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Barba, Carlos | artículo |