English   español  

Browsing by Author Garcés-Claver, Ana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAlvarez-FernandezA_ActHort_2010.pdf.jpg2010Análisis del perfil de capsicinoides en germoplasma de Capsicum spp.Rodríguez-Maza, M. J.; Garcés-Claver, Ana ; Orduna, Jesús ; Álvarez-Fernández, Ana  ; Arnedo Andrés, María Soledadcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Assessment of capsaicinoid and capsinoid accumulation patterns during fruit development in three chili pepper genotypes (Capsicum spp.) carrying Pun1 and pAMT alleles related to pungencyFayos, Oreto; Ochoa-Alejo, Neftalí; Martínez de la Vega, Octavio; Savirón, María; Orduna, Jesús ; Mallor, Cristina; Barbero, Gerardo F.; Garcés-Claver, Ana artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-Dec-2006Determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in Capsicum fruits by liquid chromatography-electrospray/time-of-flight mass spectrometryGarcés-Claver, Ana ; Arnedo Andrés, María Soledad; Abadía Bayona, Javier  ; Gil Ortega, Ramiro; Álvarez-Fernández, Ana  artículo
openAccessCastilloAM_FrontPlantSci_2015.pdf.jpg2015Doubled haploid production from Spanish onion (Allium cepa L.) germplasm: embryogenesis induction, plant regeneration and chromosome doublingFayos Avellán, Oreto; Vallés Brau, María Pilar  ; Garcés-Claver, Ana ; Mallor Giménez, Cristina; Castillo Alonso, Ana María  artículo
openAccessCastilloA_IntConfPlantCellsVitr_2017.pdf.jpgFeb-2016Doubled haploid production from spanish onion germplasmFayos Avellán, Oreto; Vallés Brau, María Pilar  ; Garcés-Claver, Ana ; Mallor Giménez, Cristina; Castillo Alonso, Ana María  comunicación de congreso
openAccessAbadiaJ_AragonInvestiga_2005.pdf.jpgJan-2005Estudio de los componentes que producen el carácter picante en pimientoGil Ortega, Ramiro; Arnedo Andrés, María Soledad; Garcés-Claver, Ana ; Abadía Bayona, Javier  ; Álvarez-Fernández, Ana  trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2007Inheritance of capsaicin and dihydrocapsaicin, determined by HPLC-ESI/MS, in an intraspecific cross of Capsicum annuum L.Garcés-Claver, Ana ; Gil Ortega, Ramiro; Álvarez-Fernández, Ana  ; Arnedo Andrés, María Soledadartículo
openAccessCastilloA_XReunSocEspCultVitro_2013.pdf.jpgOct-2013Obtención de doblehaploides de variedades de cebolla españolas mediante cultivo de ovariosCastillo Alonso, Ana María  ; Fayos Avellán, Oreto; Vallés Brau, María Pilar  ; Garcés-Claver, Ana ; Mallor Giménez, Cristinacomunicación de congreso
openAccessVallesMP_ComCong-abst_2015.pdf.jpgSep-2015Optimización de la ginogénesis en germoplasma español de cebollaFayos Avellán, Oreto; Vallés Brau, María Pilar  ; Garcés-Claver, Ana ; Mallor Giménez, Cristina; Castillo Alonso, Ana María  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Quantitation of capsiate and dihydrocapsiate and tentative identification of minor capsinoids in pepper fruits (Capsicum spp.) by HPLC-ESI-MS/MS(QTOF)Fayos, Oreto; Savirón, María; Orduna, Jesús ; Barbero, Gerardo F.; Mallor, Cristina; Garcés-Claver, Ana artículo
openAccessHPLC-ESI-MSMS.pdf.jpg2018Synthesis of (±)-3,4-dimethoxybenzyl-4- methyloctanoate as a novel internal standard for capsinoid determination by HPLC-ESI-MS/MS(QTOF)Fayos, Oreto; Barbero, Gerardo F.; Savirón, María; Orduna, Jesús ; Durán, Alicia  ; Palma, M.; Molinillo, J.M.G.; Macías, F. A.; Barroso, C. G.; Mallor, Cristina; Garcés-Claver, Ana artículo