English   español  

Browsing by Author Garcés Rimón, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, MarioSolicitud de patente
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina ; Sandoval Huertas, MarioPatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina ; Salaices, M.; Miguel, Marta  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efecto de un hidrolizado de clara de huevo en un modelo experimental de obesidad inducida por dietaMoreno, Silvia; Garcés Rimón, M. ; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación; Miguel, Marta  Comunicación de congreso
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés Rimón, M. ; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena  ; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndromeGarcés Rimón, M. ; López-Expósito, Iván ; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina ; Salaices, M.; Miguel, Marta  Póster
openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-Jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina Solicitud de patente
openAccess2013Hidrolizados de proteínas de huevo como nuevos ingredientes funcionales frente al síndrome metabólico y sus complicacionesGarcés Rimón, M. Tesis
openAccessnutrients-10-01502.pdf.jpg14-Oct-2018High Fat/High Glucose Diet Induces Metabolic Syndrome in an Experimental Rat ModelMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. ; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta  Artículo
openAccess2016Pepsin egg white hydrolysate ameliorates obesity-related oxidative stress, inflammation and steatosis in Zucker fatty ratsGarcés Rimón, M. ; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación; López-Fandiño, Rosina ; Miguel, Marta  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptidos bioactivos derivados de proteínas alimentarias con actividades beneficiosas para la saludAmigo, Lourdes  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Miralles, Beatriz  ; Miralles, Beatriz  ; Martínez-Maqueda, D. ; Sánchez-Rivera, Laura ; Cruz-Huerta, Elvia ; Fernández-Tomé, Samuel ; Miguel, Marta  ; Garcés Rimón, M. ; Recio, Isidra  Comunicación de congreso
openAccessWO2015082741_A1.pdf.jpg11-Jun-2015Use of multifuncional bioactive products derived from the enzymatic hydrolysis of egg white proteins for treating metabolic syndromeGarcés Rimón, M. ; Miguel, Marta  ; López-Fandiño, Rosina ; López-Miranda, Visitación; Uranga-Ocio, José AntonioSolicitud de patente
openAccessES2540166A1.pdf.jpg8-Jul-2015Uso de productos bioactivos multifuncionales derivados de la hidrólisis enzimática de proteínas de clara de huevo para el tratamiento del síndrome metabólicoGarcés Rimón, M. ; Miguel, Marta  ; López-Fandiño, Rosina ; López-Miranda, Visitación; Uranga-Ocio, José AntonioSolicitud de patente
openAccessES2540166B1.pdf.jpg8-Jul-2015Uso de productos bioactivos multifuncionales derivados de la hidrólisis enzimática de proteínas de clara de huevo para el tratamiento del síndrome metabólicoGarcés Rimón, M. ; Miguel, Marta  ; López-Fandiño, Rosina ; López-Miranda, Visitación; Uranga-Ocio, José AntonioPatente