English   español  

Browsing by Author Garcés Rimón, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAntioxidant_Piotrowicz_Art2020.pdf.jpg20-Jun-2020Antioxidant, angiotensin-converting enzyme inhibitory properties and blood-pressure-lowering effect of rice bran protein hydrolysatesBrose Piotrowicz, Inajara Beatriz; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Moreno-Fernández, Silvia; Aleixandre, Amaya; Salas-Mellado, Myriam; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariopatente
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariosolicitud de patente
openAccessES2682393T3.pdf.jpg20-Sep-2018Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID traducción de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efecto de un hidrolizado de clara de huevo en un modelo experimental de obesidad inducida por dietaMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación; Miguel, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg white hydrolysate reduces oxidative stress and adiposity in high-fat/high-glucose diet induced obesity ratsMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Egg white hydrolysates improve vascular damage in obese Zucker rats by its antioxidant propertiesGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; González, Cristina; Hernanz, Raquel; Herradón, Esperanza; Martín, Ángela; Palacios, Roberto; Alonso, M. J.; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndromeGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Egg-derived peptides and hydrolysates: A new bioactive treasure for cardiometabolic diseasesMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Expression enhancement in brown adipose tissue of genes related to thermogenesis and mitochondrial dynamics after administration of pepsin egg white hydrolysateMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-Jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID solicitud de patente
openAccess2013Hidrolizados de proteínas de huevo como nuevos ingredientes funcionales frente al síndrome metabólico y sus complicacionesGarcés Rimón, M. CSIC ORCIDtesis doctoral
openAccessnutrients-10-01502.pdf.jpg14-Oct-2018High fat/high glucose diet induces metabolic syndrome in an experimental rat modelMoreno-Fernández, Silvia; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccess2016Pepsin egg white hydrolysate ameliorates obesity-related oxidative stress, inflammation and steatosis in Zucker fatty ratsGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccesspepsiegg.pdf.jpg2018Pepsin egg white hydrolysate improves glucose metabolism complications related to metabolic syndrome in Zucker fatty ratsGarcés Rimón, M. CSIC ORCID; González, Cristina; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccesspepsirat.pdf.jpg2017Pepsin egg white hydrolysate modulates gut microbiota in Zucker obese ratsRequena, Teresa CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptidos bioactivos derivados de proteínas alimentarias con actividades beneficiosas para la saludAmigo, Lourdes CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Sánchez-Rivera, Laura CSIC; Cruz-Huerta, Elvia CSIC; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés Rimón, M. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID comunicación de congreso