English   español  

Browsing by Author Gamboa-Santos, Juliana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C. ; Megías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccess2012Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.Póster
openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgNov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessDEAplicaciónultrasonidoszanahoria.pdf.jpg2011Aplicación de ultrasonidos en el escaldado de zanahoria y su efecto en el proceso de deshidrataciónGamboa-Santos, Juliana Tesis
openAccess2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Ruiz-Matute, Ana I. ; Gamboa-Santos, Juliana ; Díez-Municio, M. ; Megías-Pérez, Roberto Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia  ; Soria, Ana C. ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessposterchemsensor.pdf.jpg2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio ; Soria, Ana C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Villamiel, Mar  Póster
openAccess2012Effect of processing conditions on the kinetics of furosine formation and vitamin C degradation in hot-air dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana ; Megías-Pérez, Roberto ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Artículo
openAccess2011Effect of ultrasound blanching on quality attributes of convective dehydrated carrotsGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Presentación
openAccesseffects conventional ultrasound.pdf.jpg2012Effects of conventional and ultrasound blanching on enzyme inactivation and carbohydrate content of carrotsGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Soria, Ana C. ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccess2012Evaluación de la calidad en frutas deshidratadas comerciales comunes y exóticasMegías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Soria, Ana C. ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessVillamiel et al Int Congress Ultrasonics Metz 2015.pdf.jpgMay-2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar  ; Gamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Riera, Enrique; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia  Comunicación de congreso
openAccess2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar  ; Gamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Riera, Enrique; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia  Artículo
openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana ; Megías-Pérez, Roberto ; Soria, Ana C. ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessImpacto de los ultrasonidos de potencia.pdf.jpg2013Impacto de los ultrasonidos de potencia en la calidad de vegetales y frutas durante el proceso de deshidrataciónGamboa-Santos, Juliana Tesis