English   español  

Browsing by Author Gallardo, José Manuel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesssm45n0021.pdf.jpgMar-1981Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam.Pastoriza, Laura ; Gallardo, José Manuel ; Franco, José M. ; Sampedro, Gabriel Artículo
openAccesssm44n0505.pdf.jpgDec-1980Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus)Pastoriza, Laura ; Gallardo, José Manuel ; Franco, José M. ; Sampedro, Gabriel Artículo
closedAccessSep-2005Activity of grape polyphenols as inhibitors of the oxidation of fish lipids and frozen fish musclePazos, Manuel ; Gallardo, José Manuel ; Torres, Josep Lluís; Medina, Isabel Artículo
closedAccess15-Jan-2009Chemical changes during farmed coho salmon (Oncorhynchus kisutch) canning: Effect of a preliminary chilled storageRodríguez, Alicia; Carriles, Nicolás; Gallardo, José Manuel ; Aubourg, Santiago P. Artículo
openAccess07570.pdf.jpg2009Chemical Changes in Chilled Farmed Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous High Pressure TreatmentRodríguez, Alicia; Ortega-Pérez, Inmaculada; Trigo, Marcos ; Sierra, Yohanina; Gallardo, José Manuel ; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Pérez-Won, Mario; Aubourg, Santiago P. Artículo
openAccess914.pdf.jpg30-Apr-1995Efecto del enlatado en aceite y salmuera y su posterior almacenamiento sobre los lípidos de la bacoreta (Euthynnus alletteratus)Aubourg, Santiago P. ; Medina, Isabel ; Gallardo, José Manuel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
closedAccess2010Extensive De Novo sequencing of new parvalbumin isoforms using a novel combination of bottom-up proteomics, accurate molecular mass measurement by FTICR-MS, and selected MS/MS Ion monitoringCarrera, Mónica ; Cañas, Benito; Vázquez, Jesús ; Gallardo, José Manuel Artículo
closedAccess24-Oct-2007High-sensitivity analysis of specific peptides in complex samples by selected MS/MS ion monitoring and linear ion trap mass spectrometry: application to biological studiesJorge, Inmaculada; Villar, Margarita ; López-Ferrer, Daniel; Marina, Anabel ; Martínez, Pablo; Carrera, Mónica ; Serrano, Horacio; Gallardo, José Manuel ; Lamas Peláez, Santiago  ; Vázquez, Jesús Artículo
closedAccess23-Aug-2006Identification of commercial hake and grenadier species by proteomic analysis of the parvalbumin fractionCarrera, Mónica ; Cañas, Benito; Piñeiro, Carmen ; Vázquez, Jesús ; Gallardo, José Manuel Artículo
openAccess538.pdf.jpg30-Dec-2008Lipid damage development in anchovy (Engraulis encrasicholus) muscle during storage under refrigerated conditionsChaouqy, Nour-Eddine; Gallardo, José Manuel ; El Marrakchi, Abdelhaq; Aubourg, Santiago P. Artículo
closedAccess10-Jul-2007De novo mass spectrometry sequencing and characterization of species-specific peptides from nucleoside diphosphate kinase B for the classification of commercial fish species belonging to the family MerlucciidaeCarrera, Mónica ; Cañas, Benito; Piñeiro, Carmen ; Vázquez, Jesús ; Gallardo, José Manuel Artículo
closedAccess25-Feb-2005Preservation of the endogenous antioxidant system of fish muscle by grape polyphenols during frozen storagePazos, Manuel ; González, M. Jesús ; Gallardo, José Manuel ; Torres, Josep Lluís; Medina, Isabel Artículo
openAccess2336862_B1.pdf.jpg11-Feb-2011Procedimiento para la identificación de las especies comerciales de la Familia Merlucciidae, elementos necesarios y aplicacionesCañas, Benito; Vázquez, Jesús ; Barros, Lorena ; Gallardo, José Manuel ; López-Ferrer, Daniel; Carrera, Mónica ; Piñeiro, Carmen Patente
openAccessCarrera_et_al_Alimentaria_2006.pdf.jpgMay-2006Proteómica y autentificación de productos pesquerosCarrera, Mónica ; Barros, Lorena ; Piñeiro, Carmen ; Gallardo, José Manuel Artículo