Showing results 1 to 20 of 35
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2019 | Animal performance and milk fatty acid profile of ewes fed algae oil | Manso, Teresa; Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar ; De la Fuente, M. A.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. | póster de congreso |
openAccess |  | 2019 | Changes in milk-fed lambs performance in response to marine algae supplement in the diet of dairy sheep | Gallardo, B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | póster de congreso |
openAccess |  | 2019 | Developing a list of invasive alien species likely to threaten biodiversity and ecosystems in the European Union | Roy, H.E.; Bacher, S.; Essl, Franz; Adriaens, T.; Aldridge, D.C.; Bishop, J. D. D.; Blackburn, T.M.; Branquart, E.; Brodie, J.; Carboneras, C.; Cottier-Cook, E.J.; Copp, Gordon H.; Dean, H.J.; Eilenberg, J.; Gallardo, B.; Garcia, M.; García-Berthou, E.; Genovesi, P.; Hulme, Philip E.; Kenis, M.; Kerckhof, F.; Kettunen, M.; Minchin, D.; Nentwig, W.; Nieto, A.; Pergl, J.; Pescott, O.L.; M. Peyton, J.; Preda, C.; Roques, A.; Rorke, S.L.; Scalera, R.; Schindler, S.; Schönrogge, K.; Sewell, J.; Solarz, W.; Stewart, A.J.A.; Tricarico, E.; Vanderhoeven, S.; van der Velde, G.; Vilà, Montserrat ; Wood, C.A.; Zenetos, A.; Rabitsch, W. | artículo |
openAccess | | 27-Aug-2017 | Dietary antioxidants in lactating ewes: effect on trans-18:1 profile of suckling lamb meat | Gómez-Cortés, Pilar ; De la Fuente, M. A.; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz ; Gallardo, B.; Manso, Teresa | póster de congreso |
openAccess |  | May-2015 | Efecto de la incorporación de aceite de linaza y vitamina E en la dieta de las ovejas churras sobre el contenido de ácidos grasos trans en la leche y en la carne de lechazo | Gallardo, B.; Guerra-Rivas, C.; Mantecón, Ángel R. ; Manca, M. G.; Nudda, A.; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2011 | Efecto de la suplementación de ovejas durante el inicio de lactación con vitamina E (natural vs. sintética) sobre la estabilidad oxidativa de la carne de lechazo | Gallardo, B.; Guerra, C.; Manca, M. G.; Vieira, Ceferina ; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Efecto del origen de la vitamina E incluida en la dieta de ovejas en lactación sobre la calidad microbiológica y sensorial de la carne de lechazo durante su vida útil | Vieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R. ; Gallardo, B.; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2013 | Effect of olive and fish oil calcium soaps fed to early lactating ewes on milk performance and fatty acid profile | Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Manso, Teresa | póster de congreso |
openAccess |  | 2014 | Effects of different sources of fat (calcium soap of palm oil vs. extruded linseed) in lactating ewes' diet on the fatty acid profile of their suckling lambs | Gómez-Cortés, Pilar ; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Manso, Teresa | artículo |
openAccess |  | 2013 | Effects of extruded linseed in ewe diets on the intramuscular fatty acid profile of suckling lamb | Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Juárez, Manuela ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Manso, Teresa | póster de congreso |
closedAccess |  | Jun-2016 | Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf life | Guerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz ; Manso, Teresa | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Effects of linseed oil and natural or synthetic vitamin E supplementation in lactating ewes' diets on meat fatty acid profile and lipid oxidation from their milk fed lambs | Gallardo, B.; Manca, M. G.; Mantecón, Ángel R. ; Nudda, A.; Manso, Teresa | artículo |
openAccess |  | 2014 | Effects of olive and fish oil Ca soaps in ewe diets on milk fat and muscle and subcutaneous tissue fatty-acid profiles of suckling lambs | Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Juárez, Manuela ; Manso, Teresa; Fuente, Miguel Ángel de la | artículo |
openAccess | | 27-Jan-2014 | El orujo de uva en la alimentación del ganado ovino | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresa | trabajo de divulgación |
openAccess |  | 2011 | Empleo de aceite de linaza en la ración de ovejas churras: efecto sobre la producción de leche, el crecimiento y las características de la canal de los lechazos | Gallardo, B.; Manca, M. G.; Guerra, C.; Bodas, Raúl ; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2013 | Empleo de orujo de uva en la ración de corderos durante el periodo de crecimiento-cebo: intestión, rendimientos productivos y características de la canal | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess | | 17-Sep-2014 | Empleo de orujo de uva en raciones de ovejas en inicio de lactación: rendimientos y calidad de la canal de los lechazos | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Empleo de sales cálcicas de ácidos grasos n-3 en la ración de ovejas churras: efecto sobre la produccion de leche, el crecimiento y las caracteristicas de la canal de los lechazos | Gallardo, B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Manso, Teresa | póster de congreso |
openAccess |  | May-2015 | La estabilidad oxidativa de la carne de lechazo se incrementa a lo largo de su almacenamiento al incorporar orujo de uva en la ración de las ovejas | Guerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2017 | Evaluation of grape pomace from red wine by-product as feed for sheep | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. ; del Álamo-Sanza, M.; Manso, Teresa | artículo |