English   español  

Browsing by Author Gallardo, B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessMantecón_CONGRESOS_Y_CONFERENCIAS777060_VAL.pdf.jpg2019Animal performance and milk fatty acid profile of ewes fed algae oilManso, Teresa; Gallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar  ; De la Fuente, M. A.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  póster de congreso
openAccessMantecón_Gante_CONGRESOS_Y_CONFERENCIAS777057_VAL.pdf.jpg2019Changes in milk-fed lambs performance in response to marine algae supplement in the diet of dairy sheepGallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessgcb.14527.pdf.jpg2019Developing a list of invasive alien species likely to threaten biodiversity and ecosystems in the European UnionRoy, H.E.; Bacher, S.; Essl, Franz; Adriaens, T.; Aldridge, D.C.; Bishop, J. D. D.; Blackburn, T.M.; Branquart, E.; Brodie, J.; Carboneras, C.; Cottier-Cook, E.J.; Copp, Gordon H.; Dean, H.J.; Eilenberg, J.; Gallardo, B.; Garcia, M.; García-Berthou, E.; Genovesi, P.; Hulme, Philip E.; Kenis, M.; Kerckhof, F.; Kettunen, M.; Minchin, D.; Nentwig, W.; Nieto, Alicia; Pergl, J.; Pescott, O.L.; M. Peyton, J.; Preda, C.; Roques, A.; Rorke, S.L.; Scalera, R.; Schindler, S.; Schönrogge, K.; Sewell, J.; Solarz, W.; Stewart, A.J.A.; Tricarico, E.; Vanderhoeven, S.; van der Velde, G.; Vilà, Montserrat ; Wood, C.A.; Zenetos, A.; Rabitsch, W.artículo
openAccess27-Aug-2017Dietary antioxidants in lactating ewes: effect on trans-18:1 profile of suckling lamb meatGómez-Cortés, Pilar  ; De la Fuente, M. A.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Gallardo, B.; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessGallardo, B. et al_ AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015Efecto de la incorporación de aceite de linaza y vitamina E en la dieta de las ovejas churras sobre el contenido de ácidos grasos trans en la leche y en la carne de lechazoGallardo, B.; Guerra-Rivas, C.; Mantecón, Ángel R.  ; Manca, M. G.; Nudda, A.; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessReg. 3 Gallardo B. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de la suplementación de ovejas durante el inicio de lactación con vitamina E (natural vs. sintética) sobre la estabilidad oxidativa de la carne de lechazoGallardo, B.; Guerra, C.; Manca, M. G.; Vieira, Ceferina ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessVieira, C._Efecto del origen_SEOC_2019_CONGRESOS_Y_CONFERENCIAS777168_VAL.pdf.jpg2019Efecto del origen de la vitamina E incluida en la dieta de ovejas en lactación sobre la calidad microbiológica y sensorial de la carne de lechazo durante su vida útilVieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Gallardo, B.; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessEffectofoliveandfishoil.pdf.jpg2013Effect of olive and fish oil calcium soaps fed to early lactating ewes on milk performance and fatty acid profileGallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessEffectsdifferentsourcesof fat.pdf.jpg2014Effects of different sources of fat (calcium soap of palm oil vs. extruded linseed) in lactating ewes' diet on the fatty acid profile of their suckling lambsGómez-Cortés, Pilar  ; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Manso, Teresaartículo
openAccessEffectsofextruded.pdf.jpg2013Effects of extruded linseed in ewe diets on the intramuscular fatty acid profile of suckling lambGallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Manso, Teresapóster de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJun-2016Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf lifeGuerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Manso, Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of linseed oil and natural or synthetic vitamin E supplementation in lactating ewes' diets on meat fatty acid profile and lipid oxidation from their milk fed lambsGallardo, B.; Manca, M. G.; Mantecón, Ángel R.  ; Nudda, A.; Manso, Teresaartículo
openAccessEffects of olive and fish.pdf.jpg2014Effects of olive and fish oil Ca soaps in ewe diets on milk fat and muscle and subcutaneous tissue fatty-acid profiles of suckling lambsGallardo, B.; Gómez-Cortés, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Manso, Teresa; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
openAccess27-Jan-2014El orujo de uva en la alimentación del ganado ovinoGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresatrabajo de divulgación
openAccessMantecon AR ITEA 2011 Empleo de aceite 649-651.pdf.jpg2011Empleo de aceite de linaza en la ración de ovejas churras: efecto sobre la producción de leche, el crecimiento y las características de la canal de los lechazosGallardo, B.; Manca, M. G.; Guerra, C.; Bodas, Raúl ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Mantecón, A.R. 670-672 (2013).pdf.jpgMay-2013Empleo de orujo de uva en la ración de corderos durante el periodo de crecimiento-cebo: intestión, rendimientos productivos y características de la canalGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccess17-Sep-2014Empleo de orujo de uva en raciones de ovejas en inicio de lactación: rendimientos y calidad de la canal de los lechazosGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessMantecón,A._Empleo de sales cálcicas_AIDA2019.pdf.jpg2019Empleo de sales cálcicas de ácidos grasos n-3 en la ración de ovejas churras: efecto sobre la produccion de leche, el crecimiento y las caracteristicas de la canal de los lechazosGallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresapóster de congreso
openAccessGuerra Rivas et al_ AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015La estabilidad oxidativa de la carne de lechazo se incrementa a lo largo de su almacenamiento al incorporar orujo de uva en la ración de las ovejasGuerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Evaluation of grape pomace from red wine by-product as feed for sheepGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; del Álamo-Sanza, M.; Manso, Teresaartículo