Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 11-nov-2017 | Carotenoides en agroalimentación y salud | Aguilar-Espinosa, Margarita; Alcalde, María Jesús; Alonso, Gonzalo L.; Álvarez, Rocío; Angaman, Djédoux Maxime; Arhazem, Oussama; Ávalos, Javier; Bagur, María José; Benítez-González, Ana; Berman, Judit; Bonet, María Luisa; Boronat, Albert CSIC ORCID; Cañas, José Antonio; Capell, Teresa; Cárdenas-Conejo, Yair; Carle, Reinhold; Cerda, Ariel; Chacón-Ordóñez, Tania; Christou, Paul; Cuéllar, Fabio A.; De Pourcq, Karel CSIC; Dias, Maria da Graça; Esquivel, Patricia; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Farré, Gemma; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; García Romero, Josefa; García-Rodríguez, María del Valle; Garrido-Fernández, Juan; Garza-Caligaris, Luz Elena; Gavilán Bravo, Andrés; Ginés, Rafael; Godoy-Hernández, Gregorio; Gómez-Gómez, Lourdes; Hempel, Judith; Heredia, Francisco José; Hernández-Gras, Francesc CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Izquierdo, Marisol; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Jiménez, Víctor M.; Lado, Joanna CSIC ORCID; Limón, M. Carmen; Lugo-Cervantes, Eugenia; Luque de Castro, María Dolores; Maldonado, Eliana M.; Mapelli-Brahm, Paula; Martínez Vázquez, Ana; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Mellado-Ortega, Elena CSIC; Mercadante, Adriana Z.; Molina-Calle, María; Murillo, Enrique; Odorissi Xavier, Ana Augusta; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID; Ornelas-Paz, José de Jesús; Osorio, Coralia; Palou, Andreu; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Ribot, Joan; Rivera-Madrid, Renata; Robaina, Lidia; Roca, María CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Rodriguez-Concepcion, Manuel CSIC ORCID ; Rubio-Moraga, Ángela; Ruiz-Sola, María Águila; Saavedra, Gloria F.; Salinas, M. Rosario; Schweiggert, Ralf M.; Simpson, Kevin; Stange, Claudia; Stinco, Carla M.; Vargas-Murga, Liliana; Vicario, Isabel M.; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Zhu, Changfu; Zorrilla-Lopez, Uxue | libro |
openAccess | | 2022 | Characterization and incorporation of extracts from olive leaves obtained through maceration and supercritical extraction in Canola oil: Oxidative stability evaluation | Dauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; González, Laura; Gámbaro, Adriana; Valdés, Alberto CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Vieitez, Ignacio | artículo |
closedAccess | | dic-2004 | Consumer acceptability compared with sensory and instrumental measures of white pan bread: Sensory shelf-life estimation by survival analysis | Gámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Giménez, Ana; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2014 | Consumer perceptions of satiating and meal replacement bars, built up from cues in packaging information, health claims and nutritional claims | Miraballes, Marcelo; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Varela, Paula CSIC | artículo |
closedAccess | | 2021 | Estrategias para el uso de subproductos de la industria agroalimentaria como ingredientes funcionales | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | In vitro bioaccessibility of bioactive compounds from citrus pomaces and orange pomace biscuits | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | In vitro bioaccessibility of citrus pomace compounds possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Incorporación de extractos de hojas de olivo obtenidos por maceración y por extracción supercrítica en un aceite de canola: Evaluación de la estabilidad oxidativa | Dauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; González, Laura; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Gámbaro, Adriana; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Vieitez, Ignacio | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2022 | Response surface methodology for the optimization of biophenols recovery from “alperujo” using supercritical fluid extraction. Comparison between Arbequina and Coratina cultivars | Dauber, Cecilia; Carreras, Tatiana; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Irigaray, Bruno; Albores, Silvana; Gámbaro, Adriana; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Vieitez, Ignacio | artículo |
openAccess | | 2022 | Tannat grape skin: A feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibáñez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | nov-2002 | Textural quality of white pan bread by sensory and instrumental measurements | Gámbaro, Adriana; Varela, Paula CSIC; Giménez, A.; Aldrovandi, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hough, Guillermo | artículo |
closedAccess | | mar-2008 | Texture concepts for consumers: A better understanding of crispy-crunchy sensory perception | Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 12-ago-2007 | Texture concepts for consumers: Crispy/crunchy, a Spanish paradox | Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
| | jun-2009 | Use of enzymes in brown bread production and their influence on the shelf life of the sliced and wrapped products: A collaborative transcultural sensory evaluation | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Gámbaro, Adriana; Giménez, Ana; Ares, Gastón; Wittig De Penna, E.; López, L.; López, M. E. | artículo |