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Navegación por Autor Fuentes, Raúl

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesscharcsensoproper.pdf.jpg2016Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory propertiesHerranz, Beatriz  ; Canet, Wenceslao ; Jiménez, M. José ; Fuentes, Raúl ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
openAccessSpanisHumus.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish hummus formulation: Nutritional composition, rheology, and structureÁlvarez, M. Dolores  ; Fuentes, Raúl ; Guerrero, Gonzalo; Canet, Wenceslao Artículo
openAccessconsumchickeffe.pdf.jpg2016Consumer perceptions, descriptive profile, and mechanical properties of a novel product with chickpea flour: Effect of ingredientsJiménez, M. José ; Tárrega, Amparo ; Fuentes, Raúl ; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
openAccessEffect_of_high_pressure_treatment_........pdf.jpg2013Effect of high pressure treatment on thermal and rheological properties of chickpea (Cicer arietinum L.) flour dispersions and pastesCanet, Wenceslao ; Fuentes, Raúl ; Olivares, M. Dolores ; Álvarez, M. Dolores  Capítulo de libro
openAccessEffects of high hydrostatic pressure on rheological.pdf.jpgsep-2013Effects of high hydrostatic pressure on rheological and thermal properties of chickpea (Cicer arietinum L.) flour slurry and heat-induced pasteÁlvarez, M. Dolores  ; Fuentes, Raúl ; Olivares, M. Dolores ; Canet, Wenceslao Artículo
openAccess2015Effects of Pressure, Temperature, Treatment Time, and Storage on Rheological, Textural, and Structural Properties of Heat-Induced Chickpea GelsÁlvarez, M. Dolores  ; Fuentes, Raúl ; Canet, Wenceslao Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015FORMULATION DEVELOPMENT OF A NEW CHICKPEA GEL USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND INSTRUMENTAL AND SENSORY DATACanet, Wenceslao ; Jiménez, M. José ; Fuentes, Raúl ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
openAccessreplaceproperti.pdf.jpg2017Replacement of wheat flour by chickpea flour in muffin batter: Effect on rheological propertiesÁlvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fuentes, Raúl ; Cuesta, Francisco Javier; Canet, Wenceslao Artículo
openAccessrheometriflour.pdf.jpg2016Rheometric non-isothermal gelatinization kinetics of high hydrostatic pressure treated chickpea flour slurryÁlvarez, M. Dolores  ; Cuesta, Francisco Javier; Fuentes, Raúl ; Canet, Wenceslao Artículo
openAccessThermorheological_ characteristics_of_chickpea_flour.pdf.jpg26-mar-2014Thermorheological characteristics of chickpea flour slurry as affected by moisture contentÁlvarez, M. Dolores  ; Fuentes, Raúl ; Olivares, M. Dolores ; Cuesta, Francisco Javier; Canet, Wenceslao Artículo