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Browsing by Author Freire, María

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comparison of simple, double and gelled double emulsions as hydroxytyrosol and n-3 fatty acid delivery systemsFlaiz, Linda; Freire, María; Cofrades, Susana ; Mateos, Raquel  ; Weiss, J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Bou, Ricard artículo
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín ; Freire, María; Mata, M. C. de la; Arancha Saiz; Bou, Ricard ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Cofrades, Susana póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfatFreire, María; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccess2014Encapsulación de vitamina B2 en emulsiones dobles: Influencia del tipo de aceiteFreire, María; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Gelled double emulsions as delivery systems for hydroxytyrosol and n-3 fatty acids in healthy pork pattiesFreire, María; Cofrades, Susana ; Serrano-Casas, V.; Pintado, T. ; Jiménez, M. José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Olive oil based edible W/O/W emulsions stability as affected by addition of some acylglyceridesFernández Martín, Fernando ; Freire, María; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Oxidative stability of meat systems made with W1/O/W2 emulsions prepared with hydroxytyrosol and chia oil as lipid phaseCofrades, Susana ; Santos-López, J. A.; Freire, María; Benedí, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Straightforward silicon determination in water-in-oil-in-water emulsions used for silicon supplementations in food by high-resolution continuum source flame atomic absorption spectrometryGómez-Nieto, Beatriz; Gismera, Mª Jesús; Sevilla, Mª Teresa; Cofrades, Susana ; Freire, María; Procopio, Jesús R.artículo