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Navegación por Autor Fornal, Józef

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2003Changes of wheat dough and bread quality and structure as a result of germinated pea flour additionSadowska, Jadwiga; Błaszczak, Wioletta; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of germination on physico-chemical properties of lentil starch and its componentsFrías, Juana CSIC ORCID ; Fornal, Józef; Ring, Steve G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of high pressure on binding of some phenolic compounds and caffeine by sorghum and amaranth starchesBlaszczak, W.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Fornal, Józefpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Lentil starch content and its microscopical structure as influenced by natural fermentationSotomayor, Cristina; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Fornal, Józef; Sadowska, Jadwiga; Urbano, Gloriaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2007Microstructural and biochemical changes in raw and germinated cowpea seeds upon high-pressure treatmentBlaszczak, W.; Doblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sadowska, Jadwiga; Fornal, Józefartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Natural fermentation of lentils. Functional properties and potential in breadmaking of fermented lentil flourSadowska, Jadwiga; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo