English   español  

Navegación por Autor Fogliano, Vincenzo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2010Are the major antioxidants derived from soy protein and fructo-oligosaccharides model systems colored aqueous soluble or insoluble compounds?Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Fogliano, Vincenzoartículo
openAccessOPEN_SCI_106_oliveoilmillwastewater_carbonyltrapping.pdf.jpg1-dic-2014Carbonyl trapping and antiglycative activities of olive oil mill wastewaterNavarro, Marta CSIC; Fiore, Alberto; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dietary advanced glycosylation end-products (dAGEs) and melanoidins formed through the maillard reaction: Physiological consequences of their intakeDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Fogliano, Vincenzoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of Formulation and Baking Conditions on Neo-formed Contaminants in Model CookiesCourel, M.; Ait-Ameur, L.; Capuano, Edoardo; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Courtois, F.; Birlouez-Aragon, I.artículo
openAccessOPEN_SCI_095.pdf.jpg2011Estimation of dietary intake of melanoidins from coffee and breadFogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hacia un control mas efectivo de los nuevos contaminantes de procesado (NFC) por la industria alimentaria. implicaciones tecnológicas y de saludMorales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.; Fogliano, Vincenzo; Pain, J. P.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Mitigation Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Fried Potato ProductsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Capuano, Edoardo; Fogliano, Vincenzoartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2012Physiological relevance of dietary melanoidinsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Somoza, V.; Fogliano, Vincenzoartículo