English   español  

Browsing by Author Flores, J.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAnalesEdafologia_A1984_N7-8_TXLIII.pdf.jpgJul-1984Anales de Edafología y Agrobiología Tomo 43 Número 7-8Delgado Calvo-Flores, R.; Bernaldo de Quiros, Ortega; Ingelmo Sánchez, F.; Cuadrado Sánchez, S.; López López, M. I.; García Paz, C.; Guitián Ojea, F.; Delgado Calvo-Flores, R.; Aguilar, J.; Molinero, A.; Polo, A. CSIC; Dorado, E.; Carpena Ruiz, R. O.; Ramón, A. M.; Sarro, M. J.; Cadahía, Carlos; Masaguer, A.; Peñalosa, J.; Carpena, O.; García, M. L.; Melendreras, F. A.; Laencina, J.; Flores, J.; Guzmán, G.; Martínez, V.; Cerdá, A.; Fernández, F. G.; Caro, M.; Hellín, E.; Ureña, R.; Sevilla, F.; Llorente, S.; Ortuño, A.; Abrisqueta García, José María CSIC; Gómez, J.; Hernansáez Rabay, A.; Martínez, V.; Caro, M.; González Prieto, Serafín Jesús CSIC ORCID ; Carballas, Modesto; Carballas, Tarsy CSIC ORCID revista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Cambios químicos en las proteínas del jamón durante los procesos de curado, lento y rápido, y su relación con la calidadNieto, P.; Flores, J.; Bermell, Salvador; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2007Effect of a new emulsifier containing sodium stearoyl-2-lactylate and carrageenan on the functionality of meat emulsion systemsFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Giner, E.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluation of a lime-mediated sewage sludge stabilisation process. Product characterisation and technological validation for its use in the cement industryHusillos Rodríguez, N. CSIC ORCID; Granados, R.J.; Blanco-Varela, María Teresa CSIC ORCID; Cortina, José Luis; Martínez-Ramírez, S. CSIC ORCID ; Marsal, M.; Guillem, M.; Puig, J.; Fos, C.; Larrotcha, E.; Flores, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Selección de un método de medida de las propiedades mecánicas del jamón curadoFlores, J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo