English   español  

Browsing by Author Fernández-Pachón, María Soledad

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessΒ‐CRYPTOXANTHIN_Cerrillo.pdf.jpg27-Jun-2018Beta-cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceCerrillo, Isabel; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ortega, Ángeles; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Sep-2013Carotenoid and flavonoid composition of a low alcoholic novel orange drink obtained by fermentation and pasteurization of orange juiceEscudero-López, Blanca; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Berná, Genoveva; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
closedAccess2009Changes in Antioxidant Endogenous Enzymes (Activity and Gene Expression Levels) after Repeated Red Wine IntakeFernández-Pachón, María Soledad; Berná, Genoveva; Otaolaurruchi, Eduardo; Troncoso, Ana M.; Martín, Franz CSIC ORCID; García-Parrilla, Carmenartículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_8774.pdf.jpg28-Nov-2017Consumption of orange fermented beverage improves antioxidant status and reduces peroxidation lipid and inflammatory markers in healthy humansEscudero-López, Blanca; Ortega, Ángeles; Cerrillo, Isabel; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Muñoz Hernández, Rocío; Macher, Hada C.; Martín, Franz CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mena, Pedro; Del Rio, Daniele; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of alcoholic fermentation on the carotenoid composition and provitamin A content of orange juiceCerrillo, Isabel; Escudero-López, Blanca; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Martín, Francisco; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciNut_V67_P779.pdf.jpg2016Effect of thermal processing on the profile of bioactive compounds and antioxidant capacity of fermented orange juiceEscudero López, Blanca; Cerrillo, Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Herrero Martín, Griselda CSIC ORCID; Berná, Genoveva; Medina, Sonia; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccessimmunomodulatory_antioxidant_wheat_gluten.pdf.jpg4-Jun-2020Immunomodulatory and antioxidant properties of wheat gluten protein hydrolysates in human peripheral blood mononuclear cellsCruz-Chamorro, Iván; Álvarez Sánchez, Nuria; Santos-Sánchez, Guillermo; Pedroche, Justo CSIC ; Fernández-Pachón, María Soledad; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Lardone, Patricia Judith; Bejarano, Ignacio; Guerrero Montávez, Juan Miguel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonioartículo
openAccessantioxidants-10-01222-v2.pdf.jpg29-Jul-2021Lupinus angustifolius Protein Hydrolysates Reduce Abdominal Adiposity and Ameliorate Metabolic Associated Fatty Liver Disease (MAFLD) in Western Diet Fed-ApoE−/− MiceSantos-Sánchez, Guillermo; Cruz-Chamorro, Iván; Álvarez-Ríos, Ana Isabel; Fernández-Santos, José María; Vázquez-Román, María Victoria; Rodríguez-Ortiz, Beatriz; Álvarez-Sánchez, Nuria; Álvarez-López, Ana Isabel; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ; Fernández-Pachón, María Soledad; Judith-Lardone, Patricia; Guerrero, Juan Miguel; Bejarano, Ignacio; Carrillo-Vico, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2020Propiedades antioxidantes y antiinflamatorias de hidrolizados proteicos de gluten de trigo en células mononucleares de sangre periférica humanaCruz-Chamorro, Iván; Álvarez Sánchez, Nuria; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Santos-Sánchez, Guillermo; Fernández-Pachón, María Soledad; Lardone, Patricia Judith; Guerrero Montávez, Juan Miguel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antoniopóster de congreso
openAccessmnfr.202100139.pdf.jpgMay-2021Safety and Efficacy of a Beverage Containing Lupine Protein Hydrolysates on the Immune, Oxidative and Lipid Status in Healthy Subjects: An Intervention Study (the Lupine-1 Trial)Cruz-Chamorro, Iván; Álvarez-Sánchez, Nuria; Álvarez-Ríos, Ana Isabel; Santos-Sánchez, Guillermo; Pedroche, Justo CSIC ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Carrera Sánchez, Cecilio; Fernández-Pachón, María Soledad; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-López, Alicia; Lardone, Patricia Judith; Bejarano, Ignacio; Guerrero, Juan Miguel; Carrillo-Vico, Antonioartículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V262_P215.pdf.jpg1-Oct-2018β-Cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Cerrillo, Isabel; Ortega, Ángeles; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo