English
español
Navegación por Autor Fernández-López, Juana
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2018 | Chemical, fatty acid, polyphenolic profile, techno-functional and antioxidant properties of flours obtained from quinoa (Chenopodium quinoa Willd) seeds | Pellegrini, Marika; Lucas-González, Raquel; Ricci, Antonella; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fernández-López, Juana; Pérez-Álvarez, José A.; Viuda-Martos, Manuel | artículo |
openAccess | | 10-dic-2021 | Effect of different black quinoa fractions (Seed, flour and wet-milling coproducts) upon quality of meat patties during freezing storage | Sayas Barberá, Estrella; Valero Asencio, María Maite; Navarro Rodríguez-Vera, Casilda; Fernández-López, Juana; Haros, Monika CSIC ORCID ; Pérez-Álvarez, José Ángel; Viuda Martos, Manuel | artículo |