English   español  

Browsing by Author Fernández de Simón, Brígida

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of Toasting Intensity at Cooperage on Phenolic Compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) Heartwood.Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccess21-May-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Marcadores polifenólicos no antociánicos en vinos envejecidos en barricas y con productos alternativos de madera de acacia (Robinia pseudoacacia)Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Jan-2019Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperageMartínez-Gil, A. M.; Cadahía, Estrella; Fernández de Simón, Brígida; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Nevares, Ignacio; del Álamo-Sanza, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Polifenoles no antociánicos como marcadores químicos en vinos envejecidos en barricas de roble (Quercus petraea) y de cerezo (Prunus avium)Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Jan-2014Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak woodFernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Martínez García, Juana ; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.artículo
closedAccessDec-2011Polyphenolic profile as a useful tool to identify the wood used in wine agingSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel artículo
closedAccessFeb-2012Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrelsSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel ; Martínez García, Juana artículo
openAccessQuercus_Humboldtii.pdf.jpg15-Jan-2018Quercus Humboldtii (Colombian Oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenologyMartínez-Gil, A. M.; Cadahía, Estrella; Fernández de Simón, Brígida; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Nevares, Ignacio; del Álamo-Sanza, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Volatile compound profile in wines aged with acacia, chestnut, cherry ash and oak wood barrels or chips. Classifying by using aging methodCadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana ; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Mar-2014Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrelsFernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana ; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.artículo