English   español  

Browsing by Author Fernández de Palencia, P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessOpen Biology 2014, 4 (2) Mohedano.pdf.jpgFeb-2014A partial proteome reference map of the wine lactic acid bacterium Oenococcus oeni ATCC BAA-1163Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Russo, Pasquale; Ríos, Vivian de los  ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. ; Spano, Giuseppe; López, Paloma  artículo
openAccessWerning et al final.pdf (repositorio).pdf.jpg26-Nov-2014A specific immunological method to detect and quantify bacterial 2-substituted (1,3)- β-D-glucanWerning, María Laura ; Pérez-Ramos, Adrián; Fernández de Palencia, P. ; Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Dueñas, María Teresa; Prieto, Alicia  ; López, Paloma  artículo
openAccessRes6redbal_CONGRESO_Mohedano.pdf.jpg2012Análisis proteómico de Oenococcus oeni ATCC‐BAA1163 y Lactobacillus plantarum WCFS1Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Russo, Pasquale; Ríos, Vivian de los  ; Fernández de Palencia, P. ; Spano, Giuseppe; López, Paloma  comunicación de congreso
openAccessInt J Mol Sci, 13 (6026-6039).pdf.jpg18-May-2012Beta-glucans improve growth, viability and colonization of probiotic microorganismsRusso, Pasquale; López, Paloma  ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. ; Dueñas, María Teresa; Spano, Giuseppe; Fiocco, Danielaartículo
openAccessBiochemical_and_molecular.pdf.jpg1-Sep-2004Biochemical and molecular characterization of α-ketoisovalerate decarboxylase, an enzyme involved in the formation of aldehydes from amino acids by Lactococcus lactisPlaza, Marta de la; Fernández de Palencia, P. ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  artículo
openAccess1471-2180-12-247.pdf.jpg31-Oct-2012Biogenic amine production by the wine Lactobacillus brevis IOEB 9809 in systems that partially mimic the gastrointestinal tract stressRusso, Pasquale; Fernández de Palencia, P. ; Romano, Andrea; Fernández García, María  ; Lucas, Patrick; Spano, Giuseppe; López, Paloma  artículo
openAccessWerning et al.,.pdf.jpg22-Feb-2012Biosynthesis, purification and biotechnological use of exopolysaccharides produced by lactic acid bacteriaWerning, María Laura ; Notararigo, Sara ; Nácher-Vázquez, Montserrat ; Fernández de Palencia, P. ; Aznar, Rosa ; López, Paloma  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Caracterización del sistema proteolítico de Lactobacillus casei ssp. casei IFPL731 aislado de queso de cabraFernández de Palencia, P. tesis doctoral
openAccessCARBPOL-D-11-01882R1 (repositorio).pdf.jpg12-May-2012Comparative analysis of production and purification of homo- and hetero-polysaccharides produced by lactic acid bacteriaNotararigo, Sara ; Nácher-Vázquez, Montserrat ; Ibarburu, Idoia; Werning, María Laura ; Fernández de Palencia, P. ; Dueñas, María Teresa; Aznar, Rosa ; López, Paloma  ; Prieto, Alicia  artículo
openAccessInt. J. Mol. Sci. 13 (9), 10680-10696.pdf.jpg24-Aug-2012Comparative proteomic analysis of Lactobacillus plantarum WCFS1 and ΔctsR mutant strains under physiological and heat stress conditionsRusso, Pasquale; Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Capozzi, Vittorio; Fernández de Palencia, P. ; López, Paloma  ; Spano, Giuseppe; Fiocco, Danielaartículo
openAccessTabasco_et_al_2014_FoodSciTechnol.pdf.jpg2014Competition mechanisms of lactic acid bacteria and bifidobacteria: Fermentative metabolism and colonizationTabasco, Raquel; Fernández de Palencia, P. ; Fontecha, F. Javier  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  artículo
openAccessCooperation_between_wild.pdf.jpg2006Cooperation between wild lactococcal strains for cheese aroma formationAmárita, F.; Plaza, M., de la; Fernández de Palencia, P. ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Development of an inducible system to control and easily monitor gene expression in Lactococcus lactisViegas, Sandra Cristina; Fernández de Palencia, P. ; Amblar, Mónica; Arraiano, Cecilia María; López, Paloma  artículo
openAccessDiscrepances_betveen.pdf.jpg22-Aug-2006Discrepancies between the phenotypic and genotypic characterization of Lactococcus lactis cheese isolatesPlaza, M., de la; Rodríguez, A.; Fernández de Palencia, P. ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Diversity of amino acid converting enzymes in wild lactic acid bacteriaFernández de Palencia, P. ; Plaza, M., de la; Amárita, F.; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  artículo
closedAccess2002Efecto de una bacteriocina lítica en el desarrollo de aroma de queso semiduroPeláez, Carmen  ; Plaza, Merichel ; Fernández de Palencia, P. ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  póster de congreso
openAccess2004Enhancement of 2-methylbutanal formation in cheese by using a fluorescently tagged Lacticin 3147 producing Lactococcus lactis strainFernández de Palencia, P. ; Plaza, Marta de la; Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  ; Requena, Teresa  ; López, Paloma  ; Peláez-Martínez, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Enzymatic ability of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL731 for flavour development in cheeseMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; Fernández de Palencia, P. ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  artículo
openAccessJ. of Dairy Science 2011, 94 (7).pdf.jpgJul-2011Evaluation of yogurt and various beverages as carriers of lactic acid bacteria producing 2-branched (1,3)-β-D-glucanElizaquível, P.; Sánchez Moragas, Gloria ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Dueñas, María Teresa; López, Paloma  ; Fernández de Palencia, P. ; Aznar, Rosa artículo
openAccessAMAB-D-12-00109 R2.pdf.jpg2012Fluorescent protein vectors for promoter analysis in lactic acid bacteria and Escherichia coliGarcía-Cayuela, Tomás ; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Mohedano Bonillo, Mari Luz  ; Fernández de Palencia, P. ; Boden, Daniel; Wells, Jerry; Peláez, Carmen  ; López, Paloma  ; Requena, Teresa  artículo