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Browsing by Author Fernández Ruíz, V.

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openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández Ruíz, V.; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccesscompotiempointen.pdf.jpg2018La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidadCriado, Celia; Pérez-Jiménez, María; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesseffetasti.pdf.jpg2019Effect of saliva composition and flow on inter-individual differences in the temporal perception of retronasal aroma during wine tastingCriado, Celia; Chaya, Carolina; Fernández Ruíz, V.; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess360Montia.pdf.jpg2011Montia fontana L. (Portulacaceae), an interesting wild vegetable traditionally consumed in the Iberian PeninsulaTardío, Javier; Molina, María; Aceituno-Mata, Laura; Pardo de Santayana, Manuel; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Fernández Ruíz, V.; Morales, P.; García, P.; Cámara, M.; Sánchez-Mata, María Cortesartículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessWild_arbutus.pdf.jpg2014Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacityRuiz-Rodríguez, B. M.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cortes, María de; Fernández Ruíz, V.; Cámara, Montaña; Tardío, Javierartículo
openAccessWild_blackthorn_(Prunus spinosa L.)_.pdf.jpg2014Wild blackthorn (Prunus spinosa L.) and hawthorn (Crataegus monogyna Jacq.) fruits as valuable sources of antioxidants | Les fruits du prunellier sauvage (Prunus spinosa L.) et delâaubãpine (Crataegus monogyna Jacq.) sont de prãcieuses sourcesdâantioxydantsRuiz-Rodríguez, B. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Fernández Ruíz, V.; Sánchez-Mata, María Cortes; Tardío, Javierartículo