English   español  

Browsing by Author Fernández Martín, Fernando

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 62  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999A thermophysical study of the melting process in alkyl chain metal n-alkanoates: The thallium (I) seriesCheda, J. A. R.; Redondo, M. I.; García, M. V.; López de la Fuente, F. L.; Fernández Martín, Fernando ; Westrum Jr., E.F.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández-García, Marta ; Fernández Martín, Fernando ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Biocidal capability optimization in organic - Inorganic nanocomposites based on titaniaCerrada, María L. ; Serrano, C.; Sánchez-Chaves, Manuel ; Fernández García, Marcos ; Andrés, Alicia de ; Jiménez Riobóo, R. J. ; Fernández Martín, Fernando ; Kubacka, A; Ferrer, Manuel ; Fernández-García, Marta Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Boosting TiO2-anatase antimicrobial activity: Polymer-oxide thin filmsKubacka, A.; Ferrer, Manuel ; Cerrada, María L. ; Serrano, C.; Sánchez-Chaves, Manuel ; Fernández-García, Marta ; Andrés, Alicia de ; Jiménez Riobóo, R. J. ; Fernández Martín, Fernando ; Fernández García, Marcos Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando ; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. ; Solas, M. Teresa; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández Martín, Fernando ; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of the triglyceride composition of avocado oil by high-performance liquid chromatography using a light-scattering detectorHierro, M. T.; Tomás, M. C.; Fernández Martín, Fernando ; Santa-María, Guillermo Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando ; Fernández, Paloma; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984DSC thermophysics on some lower thallium(I) N-alkanoatesFernández Martín, Fernando ; López de la Fuente, F. L.; Cheda, J. A. R.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989DSC thermophysics on some medium chain thallium(I) n-alkanoates: Phase transitions, thermal functions and heat capacityRoux, María Victoria ; Turrión, C.; Fernández Martín, Fernando ; López de la Fuente, F. L.; Cheda, J. A. R.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of different protein extracts from Dosidicus gigas muscle co-products on edible films developmentBlanco Pascual, Nuria ; Fernández Martín, Fernando ; Montero García, Pilar Artículo
openAccesspressmechan.pdf.jpg1998Effect of pressure/heat combinations on blue whiting (Micromesistius poutassou) washed mince: Thermal and mechanical propertiesFernández Martín, Fernando ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessFilm_gelatin_chitosan_CSIC.pdf.jpg2011Effects of gelatin origin, bovine-hide and tuna-skin, on the properties of compound gelatin-chitosan filmsGómez Estaca, Joaquín ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández Martín, Fernando ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Enthalpies of dilution for 1:3 and 3:1 electrolytes aqueous solutionsArsuaga, Jesús M.; Fernández Martín, Fernando ; Nuñez, JavierArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Enthalpies of dilution of tris-ethylenediaminocobalt(III) chloride in aqueous solution at 25°CArsuaga, Jesús M.; Fernández Martín, Fernando ; Nuñez, JavierArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Extractability and thermal stability of frozen hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -10 and -30°CCareche, Mercedes ; Mazo, M. L. del.; Fernández Martín, Fernando Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Gelation process in two different squid (Dosidicus gigas) surimis throughout frozen storage as affected by several cryoprotectants: Thermal, mechanical and dynamic rheological propertiesCampo-Deaño, L.; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Fernández Martín, Fernando Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Heating of Chicken and Pork Meat Batters under Pressure Conditions: Protein InteractionsJiménez Colmenero, Francisco ; Cofrades, Susana ; Carballo, José ; Fernandez, Paloma; Fernández Martín, Fernando Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002High pressure/thermal treatments effects on functionality of comminuted muscle from different meat speciesCofrades, Susana ; Carballo, José ; Fernández Martín, Fernando ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High-pressure-cooked low-fat pork and chicken batters as affected by salt levels and cooking temperatureJiménez Colmenero, Francisco ; Fernández, P. ; Carballo, José ; Fernández Martín, Fernando Artículo