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Browsing by Author Fernández, Cristina

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessFOOD.CHEM.2.pdf.jpgMay-2011A rheological characterisation of mashed potatoes enriched with soy protein isolateÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessTorreira_et_al_Structure_2015.pdf.jpg6-Jan-2015Amyloidogenesis of bacterial prionoid RepA-WH1 recapitulates dimer to monomer transitions of RepA in DNA replication initiation.Torreira, Eva CSIC; Moreno-del Álamo, María CSIC ORCID ; Fuentes-Perez, M. E.; Fernández, Cristina CSIC; Martín-Benito, Jaime CSIC ORCID; Moreno-Herrero, Fernando; Giraldo, R. CSIC ORCID; Llorca, Óscar CSIC ORCIDartículo
closedAccess2004Aromatic metabolism versus carbon availability: the regulatory network that controls catabolism of less-preferred carbon sources in Escherichia coliPrieto, María Auxiliadora CSIC ORCID ; Galán, Beatriz CSIC ORCID ; Torres, Begoña; Ferrández, Abel; Fernández, Cristina CSIC; Miñambres Rodríguez, Baltasar; García, José Luis CSIC ORCID ; Díaz, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessTesis_Cristina_Fernandez_Fernández_UCM.pdf.jpg2005Avances en la caracterización del catabolismo del ácido fenilacético en Escherichia coliFernández, Cristina CSICtesis doctoral
FreezingThawingandCooking.Fig.pdf.jpg2005Blanching effects on chemistry, quality and structure of green beans (cv. Moncayo)Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSIC; Tortosa, M. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bone remodelling is reduced by recovery from iron-deficiency anaemia in premenopausal womenWright, Ione CSIC; Blanco Rojo, R. CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSIC; Toxqui, Laura CSIC ORCID; Moreno, Gemma; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Piedra, Concepción de la; Remacha, A. F.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess2017_04_ippwp_campos_etal.pdf.jpgSep-2017Bridging the gap between national and ecosystem accountingCampos Palacín, Pablo CSIC ; Caparrós Gass, Alejandro CSIC ORCID ; Oviedo Pro, José Luis CSIC ORCID; Ovando Pol, Paola CSIC ORCID ; Álvarez Farizo, Begoña CSIC; Díaz-Balteiro, Luis; Carranza, Juan; Beguería, Santiago CSIC ORCID ; Díaz Esteban, Mario CSIC ORCID ; Casimiro Herruzo, A.; Martínez Peña, Fernando; Soliño, Mario; Álvarez, Alejandro; Martínez-Jauregui, María; Pasalodos-Tato, María; de Frutos, Pablo; Aldea, Jorge; Almazán, Eloy; Concepción, Elena D. CSIC ORCID CVN; Mesa, Bruno; Romero, Carlos CSIC ORCID; Serrano-Notivoli, Roberto ; Fernández, Cristina CSIC; Torres-Porras, Jerónimo; Montero González, Gregoriodocumento de trabajo
openAccessBegueriaS_EcolEcon_2019.pdf.jpgMar-2019Bridging the gap between national and ecosystem accounting application in andalusian forests, SpainCampos Palacín, Pablo CSIC ; Caparrós Gass, Alejandro CSIC ORCID ; Oviedo Pro, José Luis CSIC ORCID; Ovando Pol, Paola CSIC ORCID ; Álvarez Farizo, Begoña CSIC; Díaz-Balteiro, Luis; Carranza, Juan; Beguería, Santiago CSIC ORCID ; Díaz, Mario; Herruzo Martínez, Antonio Casemiro; Martínez-Peña, Fernando; Soliño, Mario; Álvarez, Alejandro; Martínez-Jauregui, María; Pasalodos-Tato, María; Frutos, Pablo de; Aldea, Jorge; Almazán, Eloy; Concepción, Elena D. CSIC ORCID CVN; Mesa, Bruno; Romero, Carlos CSIC ORCID; Serrano-Notivoli, Roberto ; Fernández, Cristina CSIC; Torres-Porras, Jerónimo; Montero, Gregorioartículo
openAccessComparative.Characterization.Dietary.pdf.jpgJul-2010Comparative characterization of dietary fibre enriched frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccess2005Comparisons of methods for measuring yield stresses in potato puree: Effect of temperature and freezingCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Luna, Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessStructure_Pantoja-Uceda_2020.pdf.jpg3-Mar-2020Conformational priming of RepA-WH1 for functional amyloid conversion detected by NMR spectroscopyPantoja-Uceda, D.; Oroz, Javier CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSIC; Alba, Eva de; Giraldo, R. CSIC ORCID; Laurents, Douglas V. CSIC ORCID artículo
openAccessazuarameteor.pdf.jpgJun-2002Cosmic impact versus terrestrial origin of the Azuara structure (Spain): A reviewCortés, Ángel L.; Díaz-Martínez, Enrique; Sanz-Rubio, Enrique; Martínez-Frías, J. ; Fernández, Cristina CSICartículo
openAccessEffect of addition of cryoprotectants.pdf.jpg2008Effect of addition of cryoprotectants on the mechanical properties, colour and sensory attributes of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessApr-2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of freezing/thawing conditions and long-term frozen storage on the quality of mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of modified starch concentration and freezing and thawing rates on properties of mashed potatoes (cv. Kennebec)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSICartículo
openAccessEffect of processing on the texture and structure of.pdf.jpg2007Effect of processing on the texture and sensory attributes of raspberry (cv. Heritage) and blackberry (cv. Thornfree)Sousa, M.B.; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Enhancement of freezing stability in mashed potatoes by the incorporation of kappa-carrageenan and xanthan gum blendsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessArt12.pdf.jpg2001Evidencia de un pequeño impacto meteorítico en Extremadura: El «volcán» de El Gasco (Las Hurdes)Díaz-Martínez, Enrique; Sanz-Rubio, Enrique; Fernández, Cristina CSIC; Martínez-Frías, J. artículo