English   español  

Navegación por Autor Fernández, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 46  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFOOD.CHEM.2.pdf.jpgmay-2011A rheological characterisation of mashed potatoes enriched with soy protein isolateÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Olivares, M. Dolores ; Canet, Wenceslao Artículo
openAccessTorreira_et_al_Structure_2015.pdf.jpg6-ene-2015Amyloidogenesis of bacterial prionoid RepA-WH1 recapitulates dimer to monomer transitions of RepA in DNA replication initiation.Torreira, Eva ; Moreno-del Álamo, María ; Fuentes-Perez, M. E.; Fernández, Cristina; Martín-Benito, Jaime; Moreno-Herrero, Fernando; Giraldo, R. ; Llorca, Óscar Artículo
closedAccess2004Aromatic metabolism versus carbon availability: the regulatory network that controls catabolism of less-preferred carbon sources in Escherichia coliPrieto, María Auxiliadora ; Galán, Beatriz ; Torres, Begoña ; Ferrández, Abel; Fernández, Cristina; Miñambres Rodríguez, Baltasar ; García, José Luis ; Díaz, Eduardo Artículo
openAccessTesis_Cristina_Fernandez_Fernández_UCM.pdf.jpg2005Avances en la caracterización del catabolismo del ácido fenilacético en Escherichia coliFernández, CristinaTesis
FreezingThawingandCooking.Fig.pdf.jpg2005Blanching effects on chemistry, quality and structure of green beans (cv. Moncayo)Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  ; Luna, Pilar ; Fernández, Cristina; Tortosa, M. E.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bone remodelling is reduced by recovery from iron-deficiency anaemia in premenopausal womenWright, Ione ; Blanco Rojo, R. ; Fernández, Cristina; Toxqui, Laura ; Moreno, Gema; Pérez Granados, Ana M. ; Piedra, Concepción de la; Remacha, A. F.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
openAccessBegueriaS_EcolEcon_2019.pdf.jpgmar-2019Bridging the gap between national and ecosystem accounting application in andalusian forests, SpainCampos, Pablo; Caparrós, Alejandro; Oviedo, José Luis; Ovando, Paola; Álvarez-Farizo, Begoña; Díaz-Balteiro, Luis; Carranza, Juan; Beguería, Santiago ; Díaz, Mario; Herruzo, Casimiro; Martínez-Peña, Fernando; Soliño, Mario; Álvarez, Alejandro; Martínez-Jauregui, María; Pasalodos-Tato, María; Frutos, Pablo de; Aldea, Jorge; Almazán, Eloy; Concepción, Elena D. ; Mesa, Bruno; Romero, Carlos ; Serrano Notivoli, Roberto ; Fernández, Cristina; Torres-Porras, Jerónimo; Montero, GregorioArtículo
openAccessComparative.Characterization.Dietary.pdf.jpgjul-2010Comparative characterization of dietary fibre enriched frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Olivares, M. Dolores ; Canet, Wenceslao Artículo
openAccess2005Comparisons of methods for measuring yield stresses in potato puree: Effect of temperature and freezingCanet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Luna, Pilar Artículo
openAccessazuarameteor.pdf.jpgjun-2002Cosmic impact versus terrestrial origin of the Azuara structure (Spain): A reviewCortés, Ángel L.; Díaz-Martínez, Enrique; Sanz-Rubio, Enrique; Martínez-Frías, J.; Fernández, CristinaArtículo
openAccessEffect of addition of cryoprotectants.pdf.jpg2008Effect of addition of cryoprotectants on the mechanical properties, colour and sensory attributes of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Canet, Wenceslao ; Fernández, CristinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Artículo
closedAccessabr-2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of freezing/thawing conditions and long-term frozen storage on the quality of mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of modified starch concentration and freezing and thawing rates on properties of mashed potatoes (cv. Kennebec)Álvarez, M. Dolores  ; Canet, Wenceslao ; Fernández, CristinaArtículo
openAccessEffect of processing on the texture and structure of.pdf.jpg2007Effect of processing on the texture and sensory attributes of raspberry (cv. Heritage) and blackberry (cv. Thornfree)Sousa, M.B.; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  ; Fernández, CristinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Enhancement of freezing stability in mashed potatoes by the incorporation of kappa-carrageenan and xanthan gum blendsÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Artículo
openAccessArt12.pdf.jpg2001Evidencia de un pequeño impacto meteorítico en Extremadura: El «volcán» de El Gasco (Las Hurdes)Díaz-Martínez, Enrique; Sanz-Rubio, Enrique; Fernández, Cristina; Martínez-Frías, J.Artículo
closedAccess2011Flow Behaviour and Sensory Properties of Extra Virgin Oive Oil-Enriched Mashed PotatoesÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Flow Behaviour and Sensory Properties of Extra Virgin Olive Oil-Enriched Mashed Potatoes: Influence of Cryoprotectants and FreezingÁlvarez, M. Dolores  ; Fernández, Cristina; Canet, Wenceslao Capítulo de libro