Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1-jul-2019 | Applying chlorite as a thermometer in the FEBEX in situ test | Fernández, Ana María; Arroyo, X.; Sánchez-Ledesma, D. M.; Chinchilla, Darío CSIC ORCID; Nieto, F. | comunicación de congreso |
openAccess | | 10-jul-2018 | Becquerelite mineral phase: Crystal structure and thermodynamic and mechanical stability by using periodic DFT | Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Fernández, Ana María; Timón, Vicente CSIC ORCID; Cobos, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-abr-2022 | Characterization of Bentonites from the In Situ ABM5 Heater Experiment at Äspö Hard Rock Laboratory, Sweden | Fernández, Ana María; Marco, J.F. CSIC ORCID CVN ; Nieto, Paula; León, Francisco Javier; Robredo, Luz María; Clavero, María Ángeles; Cardona, Ana Isabel; Fernández, Sergio; Svensson, Daniel; Sellin, Patrik | artículo |
closedAccess | | ago-2001 | Functional inactivation of the igf-I and insulin receptors in skeletal muscle causes type 2 diabetes | Fernández, Ana María; Kim, Jason K.; Yakar, Shoshana; Dupont, Joëlle; Hernández-Sánchez, Catalina ; Castle, Arthur L.; Filmore, Jonathan; Shulman, Gerald I.; LeRoith, Derek | artículo |
closedAccess | | 13-mar-2001 | Mice transgenically overexpressing sulfonylurea receptor 1 in forebrain resist seizure induction and excitotoxic neuron death | Hernández-Sánchez, Catalina ; Basile, Anthony S.; Fedorova, Irina; Arima, Hiroshi; Stannard, Bethel; Fernández, Ana María; Ito, Yutaka; LeRoith, Derek | artículo |
openAccess | | 5-dic-2018 | Periodic DFT Study of the Thermodynamic Properties and Stability of Schoepite and Metaschoepite Mineral Phases | Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Fernández, Ana María; Cobos, Joaquín CSIC ORCID; Timón, Vicente CSIC ORCID | actas de congreso |
openAccess | | 2007 | ¿Qué es la carne? | Fernández, Ana María; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Prieto, Nuria CSIC | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2007 | ¿Qué factores influyen en la calidad de la carne? | Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Fernández, Ana María; Prieto, Nuria CSIC | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2007 | ¿Qué parámetros definen la calidad sensorial u organoléptica de la carne? | Prieto, Nuria CSIC; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Fernández, Ana María | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2007 | ¿Qué significa el término calidad referido a la carne? | Prieto, Nuria CSIC; Fernández, Ana María; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC | trabajo de divulgación |
openAccess | | 9-dic-2019 | Structural, mechanical, spectroscopic and thermodynamic characterization of the copper-uranyl tetrahydroxide mineral vandenbrandeite | Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Plášil, Jakub; Cobos, Joaquín CSIC ORCID; Sejkora, J.; Timón, Vicente CSIC ORCID; Cejka, J.; Fernández, Ana María; Petrítcek, V. | artículo |