Mostrando resultados 1 a 20 de 75
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess |  | 2010 | Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionales | Espín de Gea, Juan Carlos ; Fontecha, F. Javier ; Hernández-Ledesma, Blanca ; Juárez, Manuela ; Ramón, Daniel ; Recio, Isidra ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Tomás Barberán, Francisco | Libro |
closedAccess | | 12-abr-2000 | Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuff | Espín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina  | Artículo |
closedAccess | | 15-abr-2003 | Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosol | Larrosa, Mar ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco | Artículo |
openAccess | | jul-2003 | Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la salud | Llorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico  | Artículo |
closedAccess | | 2-may-2002 | Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant Phenolics | Llorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico  | Artículo |
openAccess |  | 2013 | Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So Far | Espín de Gea, Juan Carlos ; Larrosa, Mar ; García-Conesa, María Teresa ; Tomás Barberán, Francisco | Artículo |
closedAccess | | 29-feb-2000 | Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radical | Espín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina ; Wichers, Harry J. | Artículo |
closedAccess | | 13-may-2006 | Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table Grapes | González-Barrio, Rocío ; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco | Artículo |
openAccess |  | 23-jun-2011 | Compounds having anti-inflammatory activity | Espín de Gea, Juan Carlos ; Morales, Juan C.; Medina, Isabel  | Solicitud de patente |
openAccess |  | 28-jun-2011 | Compuestos con actividad antiinflamatoria | Morales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos ; Medina, Isabel  | Solicitud de patente |
openAccess |  | mar-2005 | Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta Mediterránea | Espín de Gea, Juan Carlos  | Artículo |
closedAccess | | 11-oct-2005 | The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathway | Larrosa, Mar ; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos  | Artículo |
closedAccess | | 19-feb-2004 | Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiation | Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos  | Artículo |
closedAccess | | 7-sep-2000 | An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffs | Soler-Rivas, Cristina ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Wichers, Harry J. | Artículo |
closedAccess | | 12-ene-2001 | Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitro | Espín de Gea, Juan Carlos ; Wichers, Harry J. | Artículo |
closedAccess | | abr-2009 | Effect of low inulin doses with different polymerisation degree on lipid metabolism, mineral absorption, and intestinal microbiota in rats with fat-supplemented diet | Azorín-Ortuño, María ; Urbán, Cristina ; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Allende, Ana ; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos  | Artículo |
closedAccess | | jun-2007 | Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristics | Daza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos ; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I. | Artículo |
closedAccess | | 2001 | Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon Storage | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco | Artículo |
openAccess |  | 28-feb-2002 | Enzymatic synthesis of antioxidant hydroxytyrosol. | Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; García, M. C.; Ferreres, Federico ; Soler-Rivas, Cristina ; Wichers, Harry J. | Patente |
closedAccess | | 25-jun-2005 | Etiology of UV-C-Induced Browning in Var. Superior White Table Grapes | González-Barrio, Rocío ; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tomás Barberán, Francisco ; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos  | Artículo |