English   español  

Browsing by Author Espín de Gea, Juan Carlos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 101  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessIglesias2022FundFunt.pdf.jpg23-Jun-20224-Hydroxydibenzyl: a novel metabolite from the human gut microbiota after consuming resveratrolIglesias-Aguirre, Carlos E.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Berná, José; Puigcerver, J.; Alajarín, Mateo; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID libro
closedAccess12-Apr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess15-Apr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessJul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccess2-May-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
openAccess270418.pdf.jpg2013Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So FarEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Larrosa, Mar CSIC ORCID; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess29-Feb-2000Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radicalEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.artículo
closedAccess13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccess2017 Martinez -Blanch, genome Gordonibacter urolithin faciens. Genome Announcements .pdf.jpg2017Complete genome sequence of the new urolithin-producing bacterium Gordonibacter urolithinfaciens DSM 27213T.Martínez-Blanch, Juan F.; Ramón, Daniel CSIC; Beltrán Riquelme, David; Romo Vaquero, María CSIC; García-Villalba, Rocío CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Codoñer, Francisco M.; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011073482A1.pdf.jpg23-Jun-2011Compounds having anti-inflammatory activityEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Morales, Juan C.; Medina, Isabel CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES23262065.pdf.jpg28-Jun-2011Compuestos con actividad antiinflamatoriaMorales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessConstituyentesAnticancerigenos_CEBAS.pdf.jpgMar-2005Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta MediterráneaEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccess11-Oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
openAccessDietary_Avila_Art2020.pdf.jpg2020Dietary Phenolics against Breast Cancer. A Critical Evidence-Based Review and Future PerspectivesÁvila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID CVN ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-13-02638-v2.pdf.jpg30-Jul-2021Differential effects of western and mediterranean-type diets on gut microbiota: A metagenomics and metabolomics approachBarber, Claudia; Mego, Marianela; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Bendezu, Rogger Alvaro; Masihy, Marcela; Guarner, Francisco; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Azpiroz, Fernandoartículo
closedAccess19-Feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
openAccessAvila2021MolNutrFoodRes.pdf.jpgJun-2021Disposition of Dietary Polyphenols in Breast Cancer Patients’ Tumors, and Their Associated Anticancer Activity: The Particular Case of CurcuminÁvila-Gálvez, María Ángeles; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Martínez-Díaz, Francisco; Abellán, Beatriz; Martínez-Torrano, Alejandro José; Fernández-López, Antonio José; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID CVN ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccess7-Sep-2000An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffsSoler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J.artículo
closedAccess12-Jan-2001Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitroEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J.artículo