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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 23-Jun-2022 | 4-Hydroxydibenzyl: a novel metabolite from the human gut microbiota after consuming resveratrol | Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Berná, José; Puigcerver, J.; Alajarín, Mateo; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2010 | Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionales | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | 12-Apr-2000 | Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuff | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 15-Apr-2003 | Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosol | Larrosa, Mar CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | Jul-2003 | Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la salud | Llorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-May-2002 | Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant Phenolics | Llorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2013 | Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So Far | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Larrosa, Mar CSIC ORCID; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 29-Feb-2000 | Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radical | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J. | artículo |
closedAccess | | 13-May-2006 | Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table Grapes | González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2017 | Complete genome sequence of the new urolithin-producing bacterium Gordonibacter urolithinfaciens DSM 27213T. | Martínez-Blanch, Juan F.; Ramón, Daniel CSIC; Beltrán Riquelme, David; Romo Vaquero, María CSIC; García-Villalba, Rocío CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Codoñer, Francisco M.; Selma, María Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 23-Jun-2011 | Compounds having anti-inflammatory activity | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Morales, Juan C.; Medina, Isabel CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess |  | 28-Jun-2011 | Compuestos con actividad antiinflamatoria | Morales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess |  | Mar-2005 | Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta Mediterránea | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 11-Oct-2005 | The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathway | Larrosa, Mar CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2020 | Dietary Phenolics against Breast Cancer. A Critical Evidence-Based Review and Future Perspectives | Ávila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID CVN ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 30-Jul-2021 | Differential effects of western and mediterranean-type diets on gut microbiota: A metagenomics and metabolomics approach | Barber, Claudia; Mego, Marianela; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Bendezu, Rogger Alvaro; Masihy, Marcela; Guarner, Francisco; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando | artículo |
closedAccess | | 19-Feb-2004 | Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiation | Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Jun-2021 | Disposition of Dietary Polyphenols in Breast Cancer Patients’ Tumors, and Their Associated Anticancer Activity: The Particular Case of Curcumin | Ávila-Gálvez, María Ángeles; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Martínez-Díaz, Francisco; Abellán, Beatriz; Martínez-Torrano, Alejandro José; Fernández-López, Antonio José; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID CVN ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 7-Sep-2000 | An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffs | Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J. | artículo |
closedAccess | | 12-Jan-2001 | Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitro | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J. | artículo |