English   español  

Navegación por Autor Espín de Gea, Juan Carlos

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 75  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos ; Fontecha, F. Javier  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Juárez, Manuela  ; Ramón, Daniel ; Recio, Isidra  ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Tomás Barberán, Francisco Libro
closedAccess12-abr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina  ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess15-abr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
openAccessjul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
closedAccess2-may-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
openAccess270418.pdf.jpg2013Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So FarEspín de Gea, Juan Carlos ; Larrosa, Mar ; García-Conesa, María Teresa ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
closedAccess29-feb-2000Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radicalEspín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina  ; Wichers, Harry J.Artículo
closedAccess13-may-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
openAccessWO2011073482A1.pdf.jpg23-jun-2011Compounds having anti-inflammatory activityEspín de Gea, Juan Carlos ; Morales, Juan C.; Medina, Isabel Solicitud de patente
openAccessES23262065.pdf.jpg28-jun-2011Compuestos con actividad antiinflamatoriaMorales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos ; Medina, Isabel Solicitud de patente
openAccessConstituyentesAnticancerigenos_CEBAS.pdf.jpgmar-2005Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta MediterráneaEspín de Gea, Juan Carlos Artículo
closedAccess11-oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar ; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo
closedAccess19-feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo
closedAccess7-sep-2000An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffsSoler-Rivas, Cristina  ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Wichers, Harry J.Artículo
closedAccess12-ene-2001Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitroEspín de Gea, Juan Carlos ; Wichers, Harry J.Artículo
closedAccessabr-2009Effect of low inulin doses with different polymerisation degree on lipid metabolism, mineral absorption, and intestinal microbiota in rats with fat-supplemented dietAzorín-Ortuño, María ; Urbán, Cristina ; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Allende, Ana ; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo
closedAccessjun-2007Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristicsDaza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos ; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I.Artículo
closedAccess2001Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon StorageCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
openAccessWO0216628A1.pdf.jpg28-feb-2002Enzymatic synthesis of antioxidant hydroxytyrosol.Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; García, M. C.; Ferreres, Federico ; Soler-Rivas, Cristina  ; Wichers, Harry J.Patente
closedAccess25-jun-2005Etiology of UV-C-Induced Browning in Var. Superior White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tomás Barberán, Francisco ; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo