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Browsing by Author Espín de Gea, Juan Carlos

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID libro
closedAccess12-Apr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess15-Apr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessJul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccess2-May-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
openAccess270418.pdf.jpg2013Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So FarEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Larrosa, Mar CSIC ORCID; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess29-Feb-2000Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radicalEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.artículo
closedAccess13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011073482A1.pdf.jpg23-Jun-2011Compounds having anti-inflammatory activityEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Morales, Juan C.; Medina, Isabel CSIC solicitud de patente
openAccessES23262065.pdf.jpg28-Jun-2011Compuestos con actividad antiinflamatoriaMorales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC solicitud de patente
openAccessConstituyentesAnticancerigenos_CEBAS.pdf.jpgMar-2005Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta MediterráneaEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccess11-Oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
openAccessDietary_Avila_Art2020.pdf.jpg2020Dietary Phenolics against Breast Cancer. A Critical Evidence-Based Review and Future PerspectivesÁvila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID CVN ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccess19-Feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccess7-Sep-2000An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffsSoler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J.artículo
closedAccess12-Jan-2001Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitroEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Wichers, Harry J.artículo
closedAccessApr-2009Effect of low inulin doses with different polymerisation degree on lipid metabolism, mineral absorption, and intestinal microbiota in rats with fat-supplemented dietAzorín-Ortuño, María CSIC; Urbán, Cristina CSIC; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Allende, Ana CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccessJun-2007Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristicsDaza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I.artículo
closedAccess2001Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon StorageCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessWO0216628A1.pdf.jpg28-Feb-2002Enzymatic synthesis of antioxidant hydroxytyrosol.Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García, M. C.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.patente