English   español  

Browsing by Author Escribano-Viana, Rocío

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-Mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; Escribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel capítulo de libro
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío; Garijo, P. ; López-Alfaro, I.; López, Rosa  ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
openAccessEffect_atmospheric.pdf.jpg5-Aug-2019Effect of the atmospheric pressure cold plasma treatment on Tempranillo Red wine quality in batch and flow systemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel ; Múgica-Vidal, Rodolfo; López, Rosa ; Escribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. artículo
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-Apr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Garijo, P. ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2018Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemakingEscribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Garijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. artículo
openAccessImpact_chemical.pdf.jpg2-Feb-2018Impact of chemical and biological fungicides applied to grapevine on grape biofilm, must, and wine microbial diversityEscribano-Viana, Rocío; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. ; González-Arenzana, L. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-Jun-2017Impacto de la aplicación foliar de nitrógeno en la comunidad de bacterias lácticas de mostos y vinosGonzález-Arenzana, L. ; Escribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Garijo, P. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel comunicación de congreso
closedAccess30-Jul-2020Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red winesGonzález-Arenzana, L. ; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío; Portu, Javier; Garijo, P. ; López-Alfaro, I.; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; Garijo, P. ; Berlanas, Carmen; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Gutiérrez, A. R. ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; Portu, Javier; Garijo, P. ; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2018Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clonesEscribano-Viana, Rocío; González-Arenzana, L. ; Portu, Javier; Garijo, P. ; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo