English   español  

Browsing by Author Durán Quintana, M.ª Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess815.pdf.jpg30-Oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessLevaduras.pdf.jpg30-Sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M.ª Carmen ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess868.pdf.jpg30-Jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A.  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen artículo
openAccessSalmuera.pdf.jpg30-Mar-2005Evolución del crecimiento en salmuera, a bajas temperaturas y diferentes acidulantes, de levaduras aisladas de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Arroyo López, Francisco Noé  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessMay-2010Fermentation profiles of Manzanilla-Aloreña cracked green table olives in different chloride salt mixturesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessDec-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2009Use of a D-optimal mixture design to estimate the effects of diverse chloride salts on the growth parameters of Lactobacillus pentosusArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Chiesa, A.; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessYeasts_in_olives.pdf.jpgDec-2006Use of molecular methods for the identification of yeast associated with table olivesArroyo López, Francisco Noé  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Querol, Amparo ; Garrido Fernández, A.  artículo