English   español  

Browsing by Author Domínguez-Timón, Fátima

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Characterization of healthier mixed surimi gels obtained through partial substitution of myofibrillar proteins by pea protein isolatesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparison of bioactive compounds content and techno-functional properties of pea and bean flours and their protein isolatesPedrosa, Mercedes M.; Varela, Alejandro; Domínguez-Timón, Fátima; Tovar, C. A.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Díaz, M. Teresaartículo
openAccessenrichconsti.pdf.jpg2019Enrichment of surimi gels in pea flur: physicochemical and bioactive constituentsJiménez-Pulido, Iván J.; Domínguez-Timón, Fátima; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Evaluation of gels made with different commercial pea protein isolate: Rheological, structural and functional propertiesMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Domínguez-Timón, Fátima; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
openAccessgelaprocess.pdf.jpg2020Gelation of commercial pea protein isolate: effect of microbial transglutaminase and thermal processingMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima; Cano-Baéz, Jorge; Díaz, M. Teresa; Martín Pedrosa, Mercedes; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessmodifsurim.pdf.jpg2017Modificación de los alérgenos en productos gelificados derivados de surimiDomínguez-Timón, Fátima; Gasset, M. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcomunicación de congreso