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Browsing by Author Dizy, Marta

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A novel spectral fingerprint analysis to discriminate dry red winesYan, Wen; Yong-sheng, Tao; Xiao-fan, Huo; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Análisis sensorial descriptivo de vinos tintos crianza riojanos: valoración de los críticos de vinosGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2015Assessment of the organoleptic properties of low molecular weight compounds in reconstituted winesDiago, Maria P. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
openAccessJun-2015Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintosFernández-Zurbano, Purificación ; Avizcuri, J. M. ; Gonzalo-Diago, A. ; González Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicentepóster de congreso
closedAccess2010Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC fractionation, sensory analysis and ultra performance liquid chromatography coupled with mass spectrometry detectionSáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jul-2014Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red winesGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red winesAvizcuri, J. M. ; Gonzalo-Diago, A. ; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Estudio de la microflora residual en vinos portugueses (D.O.C. Douro)García, Beatriz; Miranda, Leticia; Dizy, Marta; Verdial, Joaopóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. ; Fernández-Zurbano, Purificación ; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. ; Avizcuri, J. M. ; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Gonzalo-Diago, A. ; Avizcuri, J. M. ; González Hernández, Marivel; Ferreira, Vicente; Dizy, Martaartículo
closedAccess2010Relationship between Nonvolatile Composition and Sensory Properties of Premium Spanish Red Wines and Their Correlation to Quality PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominiquepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitternessGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Study of the Effect of Low Molecular Weight Phenols in the In-Mouth Sensory Perception of High Molecular Weight Phenols in wines. An approach to taste-taste and taste-astringency interactionsGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical compositionGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ultra Performance Liquid Chromatography Coupled to Ultraviolet-Vis and Mass Spectrometry Detector for Screening of Organic Acids and Polyphenols in Red WineGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Aug-2017Using trained panel descriptors to predict experts perception of winesGonzález Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ruiz Vega, A.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversaGonzalo-Diago, A. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Vinos tintos crianza riojanos: una relación entre el análisis sensorial descriptivo, valoración de profesionales y percepción de calidad de consumidores.González Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Busto, Fernando; Garrido, Elena; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso