English   español  

Browsing by Author De-La-Fuente-Blanco, Arancha

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessTronchoni et al rev2.pdf.jpgApr-2018Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scaleTronchoni, Jordi ; Curiel, José Antonio ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Morales, Pilar ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; González García, Ramón  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2017Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red winesDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Sáenz-Navajas, María-Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Oct-2017Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidorDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2017Levels of higher alcohols inducing aroma changes and modulating experts' preferences in wine model solutionsDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Nov-2016On the effects of higher alcohols on red wine aromaDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2016Rapid sensory-directed methodology for the selection of high-quality aroma winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Alegre, Yohanna; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente; García, David ; Eizaguirre, Sara; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificaciónartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio ; Tronchoni, Jordi ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Morales, Pilar ; González García, Ramón  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-May-2016Sensory interactions between six common aroma vectors explain four main red wine aroma nuancesFerreira, Vicente; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Campo, Eva; Herrero, Paula; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación artículo