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Navegación por Autor De-La-Fuente-Blanco, Arancha

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfoods-10-01627.pdf.jpg14-jul-2021A new classification of perceptual interactions between odorants to interpret complex aroma systems. Application to model wine aromaFerreira, Vicente CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo de revisión
openAccessTronchoni et al rev2.pdf.jpgabr-2018Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scaleTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2017Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red winesDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidorDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2020Fourteen ethyl esters of wine can be replaced by simpler ester vectors without compromising quality but at the expense of increasing aroma concentrationDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621010876-main.pdf.jpg1-nov-2021Insights on the role of acetaldehyde and other aldehydes in the odour and tactile nasal perception of red wineArias-Pérez, Ignacio; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2017Levels of higher alcohols inducing aroma changes and modulating experts' preferences in wine model solutionsDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2016On the effects of higher alcohols on red wine aromaDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccessmolecules-28-04228.pdf.jpg2023Optimization and Validation of a Method to Determine Enolones and Vanillin Derivatives in Wines—Occurrence in Spanish Red Wines and MistellesBueno, Mónica CSIC ORCID ; Zapata, Julián; Culleré, Laura; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccessTESIS-2019-165.pdf.jpg16-jul-2019Perceptual interactions between aroma vectors and wine sensory properties. Consequences for aroma modelingDe-La-Fuente-Blanco, Aranchatesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Rapid sensory-directed methodology for the selection of high-quality aroma winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Alegre, Yohanna; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; García, David CSIC; Eizaguirre, Sara; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscpellissier,+7089-Article-production.pdf.jpg1-ene-2023Sensory dimensions derived from competitive and creative perceptual interactions between fruity ethyl esters and woody odorants in wine-like modelsDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ballester, Jordi; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2016Sensory interactions between six common aroma vectors explain four main red wine aroma nuancesFerreira, Vicente CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Campo, Eva; Herrero, Paula; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-10-01711.pdf.jpg23-jul-2021Sensory relevance of strecker aldehydes inwines. preliminary studies of its removal with different type of resinsMarrufo-Curtido, Almudena; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Wine aroma vectors and sensory attributesFerreira, Vicente CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID capítulo de libro