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Navegación por Autor Culleré, Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Changes in Key wine aroma compounds during oxidation. Relationship with polyphenol changes and with some potential precursorsFranco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2016Chemosensory characterization of Chardonnay and Pinot Noir base wines of Champagne. Two very different varieties for a common productHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Culleré, Laura; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Chatin, Amelie; Chaperon, Vicent; Litoux-Desrues, François; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-may-2017Discriminación en vinos españoles entre los criados en barrica y macerados con fragmentos de roble. Criterios de clasificaciónFranco, E.; Culleré, Laura; González Cebollada, C.; Martínez García, Juana CSIC; Cabellos, M.; Suberviola, J.; Orriols, I.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-abr-2017Evolución de los marcadores que discriminan los vinos tintos de barrica de los macerados con fragmentos de robleFranco, E.; Culleré, Laura; González Cebollada, C.; Martínez García, Juana CSIC; Cabellos, M.; Suberviola, J.; Orriols, I.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Key changes in wine aroma active compounds during bottle storage of Spanish red wines under different oxygen levelsFerreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccessmolecules-28-04228.pdf.jpg2023Optimization and Validation of a Method to Determine Enolones and Vanillin Derivatives in Wines—Occurrence in Spanish Red Wines and MistellesBueno, Mónica CSIC ORCID ; Zapata, Julián; Culleré, Laura; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Optimization and validation of a methodology to quantify enolones and vanillines in wines by an automated solid phase extraction followed by their analysis through gas chromatography-mass spectrometryCulleré, Laura; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Zapata, Julián; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2016Straightforward strategy for quantifying rotundone in wine at ng L-1 level using solid-phase extraction and gas chromatography-quadrupole mass spectrometry. Occurrence in different varieties of spicy winesCulleré, Laura; Ontañón, Ignacio CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspectsHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Culleré, Laura; Balda, Pedro CSIC; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo