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Navegación por Autor Cuesta, Paloma

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2009Analytical method for quantification β-cyclodextrin in milk, cream and butter by LCAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Combined effect of Lactobacillus acidophilus and ß-cyclodextrin on serum cholesterol in pigsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
openAccesseffect-of-cyclodextrin-on-phospholipids.pdf.jpg18-jun-2015Effect of ß-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membraneAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2012Effect of ß-Cyclodextrin on Polyunsaturated Fatty Acids of the Milk FatAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Palomapóster de congreso
closedAccessabr-2009Effect of β-cyclodextrin on trans Fats, CLA, PUFA and Phospholipids of Milk FatAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
closedAccess21-abr-2009Effect of β-cyclodextrin on trans fats, CLA, PUFA, and phospholipids of milk fat: Method updateAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
openAccesseffects_dietary_alonso.pdf.jpg2012Effects of dietary ß-cyclodextrin supplemented with a culture of lactobacillus acidophilus on plasma lipid in a cholesterol enriched dietAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Carter, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evolution of the microbiological and biochemical characteristics of Afuega'l Pitu cheese during ripeningCuesta, Paloma; Fernández-García, Estrella CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Gas Chromatographic Method for Analysis of Conjugated Linoleic Acids Isomers (c9t11, t10c12, and t9t11) in Broth Media as Application in Probiotic StudiesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Industrial application of beta-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
openAccessIndustrial application.pdf.jpg2010Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
openAccess2158800_B1.pdf.jpg16-mar-2002Producción por cultivo continuo de un fermento láctico mixto de adición directa para elaboración de quesoRodríguez González, Ana CSIC ORCID; Cárcoba Ruiz, Roberto; Cuesta, Palomapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2002Production of conjugated fatty linoleic acid by lactic acid bacterias of human intestinal origenAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2002Production of conjugated fatty linoleic acid by lactobacillus acidophilus and lactobacillus casei of human intestinal origenAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Production of free conjugated linoleic acid by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei of human intestinal originAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
openAccessStudy on the Effect postprint.pdf.jpg8-abr-2022Study on the effect of β-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membraneAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2008Use of beta-cyclodextrin to lower level of cholesterol in milk and its influence on activity of probiotic bacteriaAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.póster de congreso
closedAccessmar-2009Use of β-cyclodextrin to decrease the level of cholesterol in milk fatAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo