English
español
Navegación por Autor Cruz, J. M.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2008 | Changes in the flesh of cooked farmed salmon (Oncorhynchus kisutch) with previous storage in slurry ice (-1.5ºC) | Rodríguez, Alicia; Carriles, Nicolás; Cruz, J. M.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Desarrollo y evaluación de un producto reestructurado de músculo de salmón coho (Oncorhynchus kisutch) potencialmente funcional | Amigo, P.; Rodríguez, Alicia; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Bunger, A.; Paseiro, P.; Cruz, J. M. | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Effect of a polyphenol–vacuum packaging on lipid deterioration during an 18-month frozen storage of Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch) | Rodríguez, Alicia; Cruz, J. M.; Paseiro, P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Lipid Oxidation Inhibition in Frozen Farmed Salmon (Oncorhynchus kisutch ): Effect of Packaging | Rodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Cruz, J. M.; Paseiro, P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |