Mostrando resultados 1 a 20 de 46
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2014 | Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in rats | Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MS | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Galindo-Iranzo, Plácido CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2009 | Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticos | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactose | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactose | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse flours | Moussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de Maillard | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | 2006 | Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storage | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2010 | Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextran | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Harte, Federico M. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharides | Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetables | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2010 | Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power Ultrasound | Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Chromatography - Applications | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2016 | Desarrollo de vehículos lipídicos bioactivos basados en alquilgliceroles | Arranz-Martínez, Pablo CSIC ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, Cecilio | artículo |
closedAccess | | ene-2011 | Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasound | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2010 | Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulin | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteria | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Ávila, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin
with galactose | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |