English   español  

Navegación por Autor Corzo-Martínez, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 38  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta ; Galindo-Iranzo, Plácido ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticosCorzo-Martínez, Marta ; Campos, Gema ; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Póster
openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta ; Sanz, M. Luz ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessGLICOSILADAS VÍA REACCIÓN DE MAILLARD.pdf.jpg2011Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, Marta Tesis
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier ; Corzo-Martínez, Marta ; Castillo, M. Dolores del  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgene-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Harte, Federico M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharidesSanz, M. Luz ; Corzo-Martínez, Marta ; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  Póster
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Chromatography - ApplicationsRuiz-Matute, Ana I. ; Sanz, M. Luz ; Moreno, F. Javier ; Corzo-Martínez, Marta Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Desarrollo de vehículos lipídicos bioactivos basados en alquilglicerolesArranz-Martínez, Pablo ; Corzo-Martínez, Marta ; Vázquez de Frutos, Luis ; Reglero, Guillermo  ; Torres, Carlos F.  Comunicación de congreso
openAccessglycationlimitedhydrolysis.pdf.jpg2017Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, CecilioArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C. ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier Artículo
openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgnov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C. ; Belloque, Josefina ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier Artículo
openAccessEffect of milk protein glycation.pdf.jpg2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta ; Ávila, Marta; Moreno, F. Javier ; Requena, Teresa  ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Póster