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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2015 | Acidification of protein-enriched rice starch doughs: effects on breadmaking | Villanueva, Marina; Mauro, Raul R.; Collar, Concha CSIC ORCID; Ronda, Felicidad | artículo |
openAccess | | sep-2009 | Alternativas tecnológicas para la elaboración y la conservación de productos panificados | Ribotta, Pablo D.; Tadini, Carmen Cecilia; de Alcântara Pessoa Filho, Pedro; Gularte, Márcia Arocha; Collar, Concha CSIC ORCID; Galotto, María José; Gómez Pallarés, Manuel; Guarda, Abel; Guzmán, Romel; Lappe–Oliveras, Patricia; León, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Moreno Terrazas, Rubén; Oliete, Bonastre; Pedroza Islas, Ruth; Pérez, Gabriela T.; Pérez Sira, Elevina E.; Quezada-Gallo, Jesús Alberto; Sívoli, Liliam; Tadini, Carmen Cecilia; Añón, María Cristina | libro |
closedAccess | | nov-1992 | Amino acid metabolism by yeast and lactic acid bacteria during bread dough fermentation | Collar, Concha CSIC ORCID; Mascarós, Arturo F.; Benedito Mengod, Carmen | artículo |
openAccess | | 21-jun-2014 | Bread Staling: Updating the View | Fadda, C.; Sanguinetti, A.M.; Del Caro, A.; Collar, Concha CSIC ORCID; Piga, Antonio | artículo |
closedAccess | | 1985 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria II. Fracción nitrogenada soluble en agua de la masa | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Barber, S.; Prieto, Jose Antonio CSIC | artículo |
closedAccess | | 1987 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria VIII. Fracciones proteicas de la masa solubles en agua y en solución salina | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Barber, S. | artículo |
closedAccess | | 1986 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. VI gliadinas extraídas con distintos disolventes del gluten de trigo | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Barber, S. | artículo |
closedAccess | | 1987 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. VII. Extracción y caracterización electroforética de las proteínas de la masa solubles en agua y en solución salina | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Barber, S. | artículo |
closedAccess | | 1988 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. X: modificaciones de los compuestos nitrogenados solubles en ácido acético durante el amasado, fermentación y cocción | Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID; Prieto, José A. | artículo |
closedAccess | | 1989 | Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. XI: Aminoácidos, péptidos y proteínas solubles de masas elaboradas con un cultivo puro de Saccharomyces cerevisiae | Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen ; Prieto, José A.; Mascarós, Arturo F. | artículo |
closedAccess | | 1991 | Capacidad proteolítica de bacterias acidolácticas iniciadoras de la fermentación de masas panarias de harina de trigo | Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen ; Frechilla, S.; Mascarós, Arturo F. | artículo |
openAccess | | 3-ene-2008 | Composition of fibres for obtaining low-calorie, fibre-rich products | Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID | patente |
openAccess | | ago-2008 | Design of a quality index for the objective evaluation of bread quality: Application to wheat breads using selected bake off technology for bread making | Curic, D.; Novotni, D.; Skevin, D.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID; Le-Bail, A.; Colic-Baric, I.; Gabric, D. | artículo |
openAccess | | 24-nov-2020 | Durum Wheat Grain Yield and Quality under Low and High Nitrogen Conditions: Insights into Natural Variation in Low- and High-Yielding Genotypes | Ben Mariem, Sinda CSIC ORCID; González-Torralba, Jon CSIC; Collar, Concha CSIC ORCID; Aranjuelo, Iker CSIC ORCID ; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-1994 | Effect of processing conditions on acidification properties of wheat sour doughs | Martínez-Anaya, María Antonia; Benedito Mengod, Carmen ; Collar, Concha CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 27-may-2015 | Effect of tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] grain flour addition on viscoelastic properties and stickiness of wheat dough matrices and bread loaf volume | Abebe, Workineh; Ronda, Felicidad; Villanueva, Marina; Collar, Concha CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2009 | Effect of temperature and consistency on wheat dough performance | Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-ene-2019 | Functional and Thermal Behaviours of Heat-Moisture-Treated Starch-Rich Wheat-Based Blended Matrices: Impact of Treatment of Non-wheat Flours | Collar, Concha CSIC ORCID; Armero, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 2015 | Gluten-free dough-making of specialty breads: Significance of blended starches, flours and additives on dough behaviour | Collar, Concha CSIC ORCID; Conte, Paola; Fadda, Costantino; Piga, Antonio | artículo |
openAccess | | 21-feb-2017 | High-Legume Wheat-Based Matrices: Impact of High Pressure on Starch Hydrolysis and Firming Kinetics of Composite Breads | Collar, Concha CSIC ORCID; Angioloni, Alessandro CSIC | artículo |