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Browsing by Author Cofrades, Susana

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy propertiesCofrades, Susana ; Benedí, Juana; Garcimartín, Alba; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessDec-2010A healthier oil combination and konjac gel as functional ingredients in low-fat pork liver pâtéDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Rodríguez Salas, L. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
openAccessAlmacenburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Estaca, Joaquín ; Pintado, T. ; Cofrades, Susana ; Otero, Laura póster de congreso
openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana ; Salcedo Sandoval, L. ; Delgado Pando, Gonzalo ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. ; Salcedo Sandoval, L. ; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Benedí, Juanaartículo
openAccessAPindCarni.pdf.jpg2017Aplicación industrial de la alta presión en la industria cárnicaCarballo, José ; Cofrades, Susana artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Applications of seaweed in meat-based functional foodsCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Bioaccessibility of hydroxytyrosol and n-3 fatty acids as affected by the delivery system: simple, double and gelled double emulsionsCofrades, Susana ; Bou, Ricard ; Flaiz, Linda; Garcimartín, Alba; Benedí, Juana; Mateos, Raquel  ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Biogenic amines in restructured beef steaks as affected by added walnuts and cold storageRuiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Serrano, A.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oilLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Serrano, A.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnutCofrades, Susana ; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Characteristics of restructured beef steak with different proportions of walnut during frozen storageSerrano, A.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comparison of simple, double and gelled double emulsions as hydroxytyrosol and n-3 fatty acid delivery systemsFlaiz, Linda; Freire, María; Cofrades, Susana ; Mateos, Raquel  ; Weiss, J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Bou, Ricard artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés ; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, C. ; Bravo, Laura ; Larrea, M. Teresa; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Composition and physicochemical characteristics of restructured beef steaks containing walnuts as affected by cooking methodSerrano, A.; Librelotto, J.; Cofrades, Susana ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgMar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco ; Carballo, José ; Cofrades, Susana ; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Design of healthier foods and beverages containing whole algaeCofrades, Susana ; Serdaroglu, M.; Jiménez Colmenero, Francisco capítulo de libro