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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 30-Jun-2000 | Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oil | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-Jul-2009 | Antioxidant activity evaluation of alkyl hydroxytyrosyl ethers, a new class of hydroxytyrosol derivates | Pereira-Caro, Gema; Madrona, Andrés CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Espartero, José L.; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2003 | Antioxidant effect of phenolic compounds, α-tocopherol, and other minor components in virgin olive oil | Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Domínguez, Manuel M.; Espartero, José L.; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess |  | 30-Jun-1996 | Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugación | Alba-Mendoza, José CSIC; Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando CSIC ; Moyano Pérez, María José CSIC; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Comparison between free radical scavenging capacity and oxidative stability of nut oils | Arranz, Sara CSIC ORCID; Cert, Rosa; Pérez Jiménez, Jara; Cert, Arturo CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
openAccess |  | 30-Dec-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 30-Oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess |  | 30-Aug-1997 | Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analítico | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; García Moreno, Josep | artículo |
closedAccess |  | 2002 | Determination of esters of fatty acids with low molecular weight alcohols in olive oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess | | 15-Sep-2000 | Determination of hydroxytyrosol in plasma by HPLC | Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Juan, M. Emilia; Cert, Arturo CSIC; Planas, Joana M. | artículo |
closedAccess |  | 2001 | Determination of phenols, flavones, and lignans in virgin olive oils by solid-phase extraction and high-performance liquid chromatography with diode array ultraviolet detection | Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Ríos, José Julián; León Camacho, Manuel CSIC ; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess |  | 13-Mar-1992 | Determination of phospholipid fatty acid and triacylglycerol composition of rat caecal mucosa | Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Cert, Arturo CSIC; Ríos, José Julián | artículo |
closedAccess |  | 4-Sep-1998 | Determination of the molecular species composition of diacylglycerols in human adipose tissue by solid-phase extraction and gas chromatography on a polar phase | Pacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Montero Romero, Emilio; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC | artículo |
closedAccess | | 26-Jan-2001 | Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2004 | Evaluation of virgin olive oil bitterness by quantification of secoiridoid derivatives | Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 30-Jun-2003 | Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatography | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess |  | 1993 | La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluación | Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2006 | Lipophilic hydroxytyrosyl esters. Antioxidant activity in lipid matrices and biological systems | Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Collantes de Teran, Laura; Espartero, José L.; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Jover, Maria; Alcudia-González, Felipe; Bautista Lorite, Juan; Cert, Arturo CSIC; Parrado, Juan | artículo |
openAccess |  | 1979 | Low boiling-point compounds produced by pyrolysis of fungal melanins and model phenolic polymers | Sáiz-Jiménez, Cesáreo CSIC ORCID ; Martín Martínez, Francisco; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess |  | 5-Apr-2012 | Method for producing oils and fats with a high antioxidant content | Cert, Arturo CSIC; Romero-Segura, Ana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Alcudia-González, Felipe; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana | solicitud de patente |