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Browsing by Author Cert, Arturo

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess472.pdf.jpg30-Jun-2000Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oilCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
closedAccess1-Jul-2009Antioxidant activity evaluation of alkyl hydroxytyrosyl ethers, a new class of hydroxytyrosol derivatesPereira-Caro, Gema; Madrona, Andrés CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Espartero, José L.; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Antioxidant effect of phenolic compounds, α-tocopherol, and other minor components in virgin olive oilMateos, Raquel CSIC ORCID ; Domínguez, Manuel M.; Espartero, José L.; Cert, Arturo CSICartículo
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José CSIC; Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando CSIC ; Moyano Pérez, María José CSIC; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Comparison between free radical scavenging capacity and oxidative stability of nut oilsArranz, Sara CSIC ORCID; Cert, Rosa; Pérez Jiménez, Jara; Cert, Arturo CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccess948.pdf.jpg30-Oct-1995Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativoMoreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccess803.pdf.jpg30-Aug-1997Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analíticoCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; García Moreno, Josepartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Determination of esters of fatty acids with low molecular weight alcohols in olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccess15-Sep-2000Determination of hydroxytyrosol in plasma by HPLCRuiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Juan, M. Emilia; Cert, Arturo CSIC; Planas, Joana M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Determination of phenols, flavones, and lignans in virgin olive oils by solid-phase extraction and high-performance liquid chromatography with diode array ultraviolet detectionMateos, Raquel CSIC ORCID ; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Ríos, José Julián; León Camacho, Manuel CSIC ; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-Mar-1992Determination of phospholipid fatty acid and triacylglycerol composition of rat caecal mucosaRuiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Cert, Arturo CSIC; Ríos, José Juliánartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Sep-1998Determination of the molecular species composition of diacylglycerols in human adipose tissue by solid-phase extraction and gas chromatography on a polar phasePacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Montero Romero, Emilio; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC artículo
closedAccess26-Jan-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Evaluation of virgin olive oil bitterness by quantification of secoiridoid derivativesMateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessMoreda.pdf.jpg30-Jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Lipophilic hydroxytyrosyl esters. Antioxidant activity in lipid matrices and biological systemsTrujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Collantes de Teran, Laura; Espartero, José L.; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Jover, Maria; Alcudia-González, Felipe; Bautista Lorite, Juan; Cert, Arturo CSIC; Parrado, Juanartículo
openAccessLow boiling-point compounds.pdf.jpg1979Low boiling-point compounds produced by pyrolysis of fungal melanins and model phenolic polymersSáiz-Jiménez, Cesáreo CSIC ORCID ; Martín Martínez, Francisco; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessWO2012042080A1.pdf.jpg5-Apr-2012Method for producing oils and fats with a high antioxidant contentCert, Arturo CSIC; Romero-Segura, Ana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Alcudia-González, Felipe; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Marianasolicitud de patente