English   español  

Navegación por Autor Cerrillo, Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessorange-juice.pdf.jpg1-dic-2022Alcoholic fermentation with Pichia kluyveri could improve the melatonin bioavailability of orange juiceCruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Martín-Prada, Laura; Cerrillo, Isabel; Ortega, María Ángeles; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccess1-dic-2022Alcoholic fermentation with Pichia kluyveri could improve the melatonin bioavailability of orange juice [Dataset]Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Álvarez Sánchez, Nuria; Martín-Prada, Laura; Cerrillo, Isabel; Ortega, María Ángeles; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledaddataset
openAccessΒ‐CRYPTOXANTHIN_Cerrillo.pdf.jpg27-jun-2018Beta-cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceCerrillo, Isabel; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
openAccessFoodFunct_2023_V14_9681.pdf.jpg30-oct-2023Bioavailability and systemic transport of oleanolic acid in humans, formulated as a functional olive oilGarcía-González, Aída CSIC; Espinosa, Juan M.; Cerrillo, Isabel; Montero Romero, Emilio; Rivas-Melo, Juan José; Romero-Báez, Andrea; Jiménez-Andreu, María Dolores; Ruíz-Trillo, Carmen Amelia; Rodríguez-Rodríguez, Ana; Martínez-Ortega, Antonio Jesús; Roque-Cuellar, María Del Carmen; García-Rey, Silvia; Jiménez-Sánchez, Andrés; Mangas-Cruz, Miguel Ángel; Pereira-Cunill, José Luis; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; García-Luna, Pedro Pablo CSIC; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2013Carotenoid and flavonoid composition of a low alcoholic novel orange drink obtained by fermentation and pasteurization of orange juiceEscudero-López, Blanca CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadpóster de congreso
openAccessPostprint_2017_JSFA_8774.pdf.jpg28-nov-2017Consumption of orange fermented beverage improves antioxidant status and reduces peroxidation lipid and inflammatory markers in healthy humansEscudero-López, Blanca CSIC; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Muñoz Hernández, Rocío; Macher, Hada C. CSIC ORCID CVN; Martín, Franz CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mena, Pedro; Del Rio, Daniele; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2015Consumption of orange fermented beverage reduces cardiovascular risk factors in healthy miceEscudero-López, Blanca CSIC; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Herrero Martín, Griselda CSIC ORCID; Cerrillo, Isabel; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of alcoholic fermentation on the carotenoid composition and provitamin A content of orange juiceCerrillo, Isabel; Escudero-López, Blanca CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Martín, Francisco; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciNut_V67_P779.pdf.jpg2016Effect of thermal processing on the profile of bioactive compounds and antioxidant capacity of fermented orange juiceEscudero-López, Blanca CSIC; Cerrillo, Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Herrero Martín, Griselda CSIC ORCID; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Medina, Sonia; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo
openAccess2-ene-2023Nutritional Analysis of the Spanish Population: A New Approach Using Public Data on ConsumptionCerrillo, Isabel; Saralegui-Díez, Pablo; Morilla Romero de la Osa, R. CSIC ORCID; González de Molina, Manuel; Guzmán, Gloria I.artículo
embargoedAccess22-sep-2023Oleanolic acid bioavailability in human serumGarcía-González, Aída CSIC; Espinosa, Juan M.; Cerrillo, Isabel; Montero Romero, Emilio; Rivas-Melo, Juan José; Romero-Báez, Andrea; Jiménez-Andreu, María Dolores; Ruíz-Trillo, Carmen Amelia; Rodríguez-Rodríguez, Ana; Martínez-Ortega, Antonio Jesús; Roque-Cuellar, María Del Carmen; García-Rey, Silvia; Jiménez-Sánchez, Andrés; Mangas-Cruz, Miguel Ángel; Pereira-Cunill, José Luis; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; García-Luna, Pedro Pablo CSIC; Castellano, José María CSIC ORCID dataset
openAccessFoodChem_2024_V437_137707.pdf.jpg18-oct-2023Production of chickpea protein hydrolysate at laboratory and pilot plant scales: Optimization using principal component analysis based on antioxidant activitiesRodríguez-Martín, Noelia M. CSIC ORCID CVN; Márquez-López, José Carlos CSIC; Cerrillo, Isabel; Millán, Francisco CSIC ORCID ; González-Jurado, José Antonio; Fernández-Pachón, María Soledad; Pedroche, Justo CSIC ORCID artículo
openAccessSustainable-Diets.pdf.jpg22-feb-2022Sustainable Diets as Tools to Harmonize the Health of Individuals, Communities and the Planet: A Systematic ReviewKowalsky, Tatianna Oliva; Morilla Romero de la Osa, R. CSIC ORCID; Cerrillo, Isabelartículo de revisión
openAccessPostP_2018_FoodChem_V262_P215.pdf.jpg1-oct-2018β-Cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Cerrillo, Isabel; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo