English   español  

Browsing by Author Castro-Gómez, Pilar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Addition of milk fat globule membrane as an ingredient of infant formulas for resembling the polar lipids of human milkClaumarchirant, Lorena; Cilla, Antonio; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Lagarda, María Jesúsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  artículo
openAccessANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY.pdf.jpg2013Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Holgado, Francisca  ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccess2014Antiproliferative activityon human cancer cellsof phospho- sphingolipids from buttermilk isolated with food grade proceduresCastro-Gómez, Pilar ; Monteiro, Karin M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccessCalvo et al 2020- Appaisal suitability two stage estraction proccess com....pdf.jpg2020Appraisal of the suitability of two-stage extraction process by combining compressed fluid technologies of polar lipid fractions from chia seedCalvo, Maria V.  ; Villanueva, D. ; Castro-Gómez, Pilar ; Fornari, Tiziana  ; Fontecha, F. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkersFontecha, F. Javier  ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Rodríguez, Juan M.comunicación de congreso
openAccessAVANCES EN ALIMENTACION FUNCIONAL.pdf.jpg2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Calvo, Maria V.  ; Villar-Tajadura, M. Antonia ; Castro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Jara, Federicolibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier  ; Castro-Gómez, Pilar ; García-Serrano, Alba M. ; Calvo, Maria V.  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Alonso López, Leocadio  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Buttermilk and krill oil phospholipids improve hippocampal insulin resistance and synaptic signaling in aged ratsTomé-Carneiro, Joao ; Crespo, M. Carmen; Burgos-Ramos, Emma; Tomas-Zapico, Cristina; García-Serrano, Alba M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Venero, César ; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Valencia, Azucena; Fontecha, F. Javier  ; Dávalos Herrera, Alberto; Visioli, Francescoartículo
openAccess2015Caracterización y funcionalidad de los fosfo- y esfingolípidos de la membrana del glóbulo graso lácteo para su aplicación como ingredientes bioactivos en derivados lácteos funcionalesCastro-Gómez, Pilar tesis doctoral
openAccess2016Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chíaVillanueva, D. ; Castro-Gómez, Pilar ; Calvo, Maria V.  ; Fornari, Tiziana  ; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccessPoster GPE-Sevilla-J-EI.pdf.jpg2014Comparative clean extraction methods to obtain oil from the wild almond Amygdalus scopariaBalvardi, Mohammad; Mendiola, J. A.  ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Comparative study of pomegranate and jacaranda seeds as functional components for the conjugated linolenic acid enrichment of yogurtNieuwenhove, Carina P. Van; Moyano, Andrea; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Sáez, Gabriel; Zárate, Gabriela; Luna Pizarro, Patriciaartículo
openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V.  ; Martín-Hernández, María Carmen; García-Serrano, Alba M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Alonso Miravalles, Loreto; García-Martín, Rosa; Megino, Javier; Alonso López, Leocadio  ; Fontecha, F. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MSCastro-Gómez, Pilar ; Holgado, Francisca  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Montero, Olimpio; Fontecha, F. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Compuestos lipídicos bioactivos en fórmulas infantiles vs. leche materna. Estudio comparativoClaumarchirant, Lorena; Lagarda, María Jesús; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Barberá, Reyescomunicación de congreso
openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V.  ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Holgado, Francisca  ; Juárez, Manuela  ; Rodríguez Alcalá, Luis M. ; Villar-Tajadura, M. Antonia revista
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of pressurized extraction processes for oil recovery from wild almond (Amygdalus scoparia)Balvardi, Mohammad; Mendiola, J. A.  ; Castro-Gómez, Pilar ; Fontecha, F. Javier  ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of processing of cow milk by high pressures under conditions up to 900MPa on the composition of neutral, polar lipids and fatty acidsRodríguez Alcalá, Luis M. ; Castro-Gómez, Pilar ; Felipe, Xavier; Noriega, L.; Fontecha, F. Javier  ; Fontecha, F. Javier  artículo